Пипа стресната от вниманието към задните й части

14896
Пипа стресната от вниманието към задните й части

Малката сестра на Кейт Мидълтън - Пипа, определи като стряскащо вниманието към задните й части. След хилядите коментари, сега на дневен ред е и книга по темата, която ще излезе този месец.

"Малко е стряскащо да получиш подобен вид "признание" на гърба на сестра си, на зет си и на задните си части", пише Пипа Мидълтън в откъси от книгата, които бяха публикувани от пресата.

29-годишната красавица ще предостави "подробен наръчник за забавление у дома" в книгата, озаглавена "Празнувайте: Година на британски празненства за семейства и приятели".

"Аз със сигурност имам възможности, за които мнозина мечтаят, но в повечето случаи съм типично момиче на 20 години, което се опитва да направи кариера и да се представи в обстоятелства, които понякога могат да изглеждат доста странни", пише Пипа.

Книгата е вдъхновена от опита на Мидълтън в семейната компания за планиране на партита и от работата й за лондонска компания, организираща тържества.

"Зная, че много от вас ще си вземат книгата от чисто любопитство. Но мога да ви уверя, че за мен е дори по-странно, отколкото вероятно за вас, да се пише толкова много за мен при положение, че съм направила толкова малко, за да се обрисувам сама. Това е първият ми шанс да направя това и се наслаждавах на всяка минута", пише Пипа, цитирана от kafene.net.


Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com