X
 
 

Пиърс Броснан няма нищо против жена да играе Джеймс Бонд

1273 0
photo of Пиърс Броснан няма нищо против жена да играе Джеймс Бонд
Снимка: Getty Images/Guliver
Холивудската звезда Пиърс Броснан, който игра Джеймс Бонд между 1994 и 2005 г. - смята, че би било "вълнуващо" да има жена - агент 007, съобщи БГНЕС, позовавайки се на "Контактмюзик".

Звездата би се радвала да види жена да поеме ролята и да се окаже, че момчетата трябва "да се разкарат".

Джеймс Бонд се завръща: Обявиха името на новия филм от поредицата

Ясно е как ще се казва 25-ят филм за Джеймс Бонд. Лентата е озаглавена "Няма време да умра" (No Time to Die) и ще бъде последната с уча...

Попитан за перспективата за жена - Бонд, той отговори: ''Да! Мисля, че наблюдавахме момчетата да го правят през последните 40 години, да се махнат от пътя и да сложат жена там. Мисля, че би било вълнуващо, би било вълнуващо".

66-годишният актьор смята, че филмите за Бонд ще трябва да се променят с времето, следващо движението #MeToo, което е движение срещу сексуалния тормоз и сексуално посегателство. Той добави: "Без съмнение, да ... Движението #MeToo беше уместно и важно и необходимо в нашето общество, така че те ще трябва да се справим с това."

Пиърс се гордее, че е играл Джеймс Бонд. Той каза следното пред Hollywood Reporter: "Джеймс Бонд има определено значение и се гордея с това. Ще бъда питан за него до смъртта си - той е обичан герой. За мен беше чест да играя ролята".

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
missing image
Кога тръгва новото предаване на Слави?

Ще прави ли Слави Трифонов телевизия? И наистина ли е отложил учредяването на партията си? От 15 септември насам жълти вестници и сайтове подлагат...