Подгряващо парти в София за Exit

7316
Подгряващо парти в София за Exit

EXIT за пореден път с гордост добавя нови имена в програмата си! Този път обаче, става въпрос за официалното пре-парти в София!

Тъй като до фестивала остава повече от месец, нетърпеливата българска публика ще има възможност да подгрее с хубава музика, топли усмивки и много танци и всичко това съвсем във фестивален стил – под открито небе! Партито ще бъде в реновирания, любим на няколко поколения открит клуб в Борисова градина - „Маймунарника”. Датата е 15 юни, а началото ще поставят хип-хоп стихиите FeeL&Wosh MC, започвайки точно в 21:00ч. И двамата се радват на успешни солови кариери, резултат от своя талант и здрав труд. Познати са на българската публика и с общия си проект The Top Stoppers (в колаборация с още двама изпълнители).

Fatboy Slim, Delilah, Mr. CeeLo Green, Dubfire и Eric Prydz са новите попълнения на EXIT 2013

Броени дни, след като организаторите обявиха първите хедлайнери на EXIT, станаха ясни и първите големи имена на една от най-големите сц...

След тях щафетата поемат SAVA и Bruhu – млади, но много опитни, част от една от най-активните DJ-ски бригади през последните години Camp Sessions. Асоциират се с едни от най-успешните партита и с богатото си разнообразие от музика, способна да разтунцува всеки! Ще чуем още Kenobi и Panega (Гръм и Бяс) – DJ с над десетгодишна история зад пултовете и доказана качествена селекция liquid drum and bass. Отговорни за стотици партита на територията на цялата страна и установена емблема за fun! Там ще са и Smartech, Presize и Phirah. Всеки от тях с богата музикална биография, включваща десетки партита, различни музикални проекти, организиране на партита с гости от световната музикална сцена, както и продуциране на собствена музика. През 2010г. страстта към качествения саунд ги обединява под името Future Sounds of Sofia.

EXIT има и още една страхотна новина! Безспорният крал на алтернативния рок - Nick Cave - ще се появи на EXIT Festival, за да покаже на армията от фенове феноменалното завръщане на The Bad Seeds с техния нов албум “Push The Sky Away“.

Nick Cave и The Bad Seeds са един от най-важните опорни стълбове на рок сцената през последните 30 години.

Изпълнението на Nick с Grinderman на EXIT 2011 беше легендарно и се запечата като едно от най-експлозивните изпълнения на Main Stage.

Фестивал във фестивала: Warriors Dance EXIT 2013

След като миналата година „пътуващия“ фестивал на The Prodigy, Warriors Dance, разтърси Белград, тази година британците отн...

Тази година бандата ще свири, както стари парчета от богатата си дискография, така и песни от новия си албум, който вече бе определен от критиците като един от най-добрите за тази година.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com