Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Подгряващо парти в София за Exit

07 юни 2013, 10:56 часа

EXIT за пореден път с гордост добавя нови имена в програмата си! Този път обаче, става въпрос за официалното пре-парти в София!

Тъй като до фестивала остава повече от месец, нетърпеливата българска публика ще има възможност да подгрее с хубава музика, топли усмивки и много танци и всичко това съвсем във фестивален стил – под открито небе! Партито ще бъде в реновирания, любим на няколко поколения открит клуб в Борисова градина - „Маймунарника”. Датата е 15 юни, а началото ще поставят хип-хоп стихиите FeeL & Wosh MC, започвайки точно в 21:00ч. И двамата се радват на успешни солови кариери, резултат от своя талант и здрав труд. Познати са на българската публика и с общия си проект The Top Stoppers (в колаборация с още двама изпълнители).

След тях щафетата поемат SAVA и Bruhu – млади, но много опитни, част от една от най-активните DJ-ски бригади през последните години Camp Sessions. Асоциират се с едни от най-успешните партита и с богатото си разнообразие от музика, способна да разтунцува всеки! Ще чуем още Kenobi и Panega (Гръм и Бяс) – DJ с над десетгодишна история зад пултовете и доказана качествена селекция liquid drum and bass. Отговорни за стотици партита на територията на цялата страна и установена емблема за fun! Там ще са и Smartech, Presize и Phirah. Всеки от тях с богата музикална биография, включваща десетки партита, различни музикални проекти, организиране на партита с гости от световната музикална сцена, както и продуциране на собствена музика. През 2010г. страстта към качествения саунд ги обединява под името Future Sounds of Sofia.

EXIT има и още една страхотна новина! Безспорният крал на алтернативния рок - Nick Cave - ще се появи на EXIT Festival, за да покаже на армията от фенове феноменалното завръщане на The Bad Seeds с техния нов албум “Push The Sky Away“.

Nick Cave и The Bad Seeds са един от най-важните опорни стълбове на рок сцената през последните 30 години.

Изпълнението на Nick с Grinderman на EXIT 2011 беше легендарно и се запечата като едно от най-експлозивните изпълнения на Main Stage.

Тази година бандата ще свири, както стари парчета от богатата си дискография, така и песни от новия си албум, който вече бе определен от критиците като един от най-добрите за тази година.

 

Ева Петрова
Ева Петрова Отговорен редактор
Новините днес