Поли Генова и „Бон-Бон“ пеят в неделя пред НДК

17399
Поли Генова и „Бон-Бон“ пеят в неделя пред НДК

Поли Генова и детската вокална група „Бон-Бон“ ще пеят на 28 април, неделя, от 17.00 часа пред НДК – София /срещу Билетния център/.

По време на веселия хепънинг ще бъдат наградени победителите от националния конкурс за детска рисунка на тема „Моятa любимa кола", обявен от BoConcept и Smart. Поводът за творческата надпревара бе съвместният дизайнерски проект на екипите на датската компания за мебели и автомобилния гигант. Сътворената от тях уникална колекция мебели и аксесоари Smartville вече се предлага в магазините на BoConcept в София и Пловдив. Пред столичния шоурум на BoConcept за 5 дни беше изложена и една от 12-те в света дизайнерски коли, дело на „BoConcept“ и Smart на „Daimler“ AG.

Iced Earth на живо в София догодина

Phoenix Entertainment, със съдействието на Loud Concerts, има удоволствието да обяви завръщането на американските пауър метъл законодат...

В националния детски конкурс „Моятa любимa кола" се включиха над 40 малки творци от цяла България. Най-талантливите от тях ще бъдат наградени в неделя на хепънинга. Организаторите от BoConcept са подготвили много игри, забавления и изненади за малчуганите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com