Попаднах в болница заради секс

154000
Попаднах в болница заради секс

TLC излъчва най-шокиращите, неочаквани и провокиращи сексуални случаи в премиерната поредица „Попаднах в болница заради секс”. От 6- ти февруари, четвъртък, от 22:00 часа зрителите ще надникнат под завивките на двойките, за да станат свидетели на най-изумителните им истории.

Любовта движи света, но в някои случаи тя и сексът могат да отведат хората в болница и да провокират странни, потенциално рисковани и много, много забавни медицински случаи. За първи път лекарите и медицинските сестри ще разкрият най-неочакваните, безотговорни сексуални преживявания. Вижте комичните и вълнуващи документални възстановки на най-абсурдните инциденти, възникнали по време на секс, и чуйте разказите на жени и мъже, попаднали в невиждано неудобни ситуации – и тук не говорим за Кама Сутра! В това уникално издание ще се запознаем с невероятни, но истински интригуващи и комични истории с щастлив край, които представят мощните импулси на сексуалното желание.

„Стани богат” се завръща

„Стани богат”, се завръща в ефира на Нова с нов сезон, нова кауза и нови професионалисти. На 10 февруари, точно в 20.00 ч....

В първите епизоди на предаването ще ви срещнем поредица от необичайни любовни ситуации. 14-ти февруари е най-романтичният празник, които с нетърпение очакват всички влюбени. За героите в един от епизодите на премиерната поредица „Попаднах в болница заради секс” обаче този ден се оказва пълна катастрофа. Зачервената кожа, възпалението и обрива карат героят ни да потърси спешна лекарска помощ. След проведените изследвания специалистите установяват, че диагнозата е тежка кожна алергия. Оказва се, че причинителят е обикновен лосион за тяло, който приятелка му използва преди вълнуващата нощ.

Вижте как 199-килограмов мъж прави дупка в стената с главата на приятелката си по време на любовната игра. Драмата се развива като мъжа отчаяно се опитва да й помогне, мислейки, че е мъртва. За щастие, тя попада в спешното отделение само с леко сътресение.

Всичко това и още разтърсващи инциденти очаквайте в поредицата „Попаднах в болница заради секс” по TLC от 6 февруари, 22:00 ч.

 

Феновете на рока са номер едно в леглото

Определена музика допринася за доброто ви настроение при секс? Оказа се, че можете да разберете какъв е мъжът до вас според музикалните...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шоубизнес