Премиерният спектакъл на "Зоро" е утре

5724
Премиерният спектакъл на "Зоро" е утре

Какво е общото между Изабел Алиенде и Джипси Кингс? Отговорът ще се появи на сцената на Националния музикален театър този петък, съобщава БНТ.

Най-нашумелият в момента мюзикъл "Зоро" ще има премиера в София, преди това да се случи в Милано и Берлин. На невероятното музикално шоу в момента се радва публиката в Москва, Токио и Антверпен.

Искали да поставят мюзикъла "Зоро" в София само за 2 месеца, но бързо разбрали, че ще им трябва два пъти повече време и отложили премиерата за януари. Обещават на публиката невероятен спектакъл, който по нищо няма да отстъпва на световните мюзикъли.

Бойко Илиев: "Искам всички елементи на жанра да се случат. Всичко, което изисква този тип театър - наистина да има театър, наистина да има хубави песни, хубаво пеене, наистина да има хубаво танцуване на фламенко..."

Няма нито миг, в който окото на публиката да скучае - историята, разказана от Исабел Алиенде, се развива сред каскади, пиротехника, страстната музика на Джипси Кингс и огнено фламенко.

Светлин Ивелинов: "Тук танцуват всички, без изключение. Само сценичните работници не танцуват, но може би и на тях ще им се наложи до премиерата."

Не случайно спектакълът има не един, а двама хореографи - Светлин Ивелинов и най-добрата познавачка на фламенкото у нас Антоанета Алексиева. По време на кастингите за първи път всички артисти трябвало да докажат, че могат да танцуват. Най-вече Зоро.

Антоанета Алексиева: "Имаме си един лаф с колегите, че правилната позиция за фламенкото е тази, в която всичко те боли. И ако всичко те заболи, значи си застанал както трябва."

С появата си на сцената в Лондон Зоро се превръща събитие с приходите си от 11 милиона английски лири. Какъв ще бъде българският му успех? Ще стане ясно само след два дни.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com