Пуснаха трейлъра на филма със Сърдитата котка

49611
Пуснаха трейлъра на филма със Сърдитата котка

Американската телевизионна къща "Лайфтайм" пусна трейлъра на филма със Сърдитата котка, който се очаква да излезе в края на месец ноември, съобщава сайтът Контактмюзик, цитиран от БТА.

Лентата е озаглавена "Най-лошата Коледа на Сърдитата котка" и в нея главна роля играе най-известната котка в света, оценена на 60 милиона британски лири.

Сърдитата котка се появи в Ню Йорк и все още не желае да се усмихне

Любимата на милиони потребители в интернет котка се появи на панаир на играчки в Ню Йорк, за да „представи“ новата си линия...

Истинското име на намусеното животно е Тардар Сос. Тя е родена през месец април 2012 година и бе обявена за най-влиятелната котка в света от сп. "Тайм". Тя се появи на корицата на сп. "Ню Йорк" и е в центъра на цяла една бизнес империя.

Във филма се разказва за една самотна тъжна котка, която живее в магазин за домашни любимци в един мол. Но никой не иска да осинови Сърдитата котка, докато едно 12-годишно момиченце на име Кристъл не става най-добрата й приятелка. Те изграждат невероятна дружба, особено след като момичето разбира, че животинчето може да говори. Във филма Сърдитата котка е дублирана от актрисата Обри Плаза от сериала на Ен Би Си "Паркове и отдих". В него Обри се превъплъщава в образа на Ейприл Лъдгейт, една тъжна стажантка. Нейният екранен образ доста се доближава до характера на Сърдитата котка.

Това е първата филмова роля на Тардар Сос, въпреки че тя никак не е чужда на камерите и на шоубизнеса. Намръщената писана се е появявала в реклами за котешка храна и е била герой на специален документален филм за нея през 2013 година.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com