Първата целувка в "Ергенът" е вече факт. Коя е щастливката?

6452
Първата целувка в "Ергенът" е вече факт. Коя е щастливката?
Снимка: "Ергенът"/Facebook

Ще целуне ли Евгени Генчев някоя от дамите, които го гледат влюбено и мечтаят да получат последната роза в предаването? Със сигурност отговорът е "Да". Въпрос на време е Евгени да залитне по някоя от красавиците, а според екипът на "Ергенът" това ще се случи в епизодите още тази седмица.

В сряда вечер (1 март) Евгени ще покани една от дамите на романтичен круиз. Двамата ще тръгнат на вълнуващо морско пътешествие с яхта из най-красивите кътчета на Средиземноморието. Уви, срещата няма да мине според очакванията на пианиста.

Пам Велидис от "Ергенът": Визията не е всичко, но стойностната визия се гради отвътре навън

Пам Велидис от "Ергенът" е естествена, държи се нормално и засега стои далеч от интригантстването, за разлика от повечето дами в романт...

Междувременно дамите, останали в луксозната къща, ще започна традиционното обсъждане, в което основна тема ще бъде "триглавата ламя" и "едната ѝ посечена глава" (изгонената Теодора), от която според Пам Велидис са излезели още две глави - Айлин Бобева и Валерия Георгиева.

По-късно имението ще се превърне в арена на истински танцов спектакъл. Дамите ще представят три танцови ансамбъла с различни хореографии, разделени на три отбора - "Невестите от Бодрум", "Латина чикитас" и "Шехерезадите на Ориента". Разпределението на момичетата обаче ще стане повод за напрежение между две от дамите, а след ескалация на страстите едната ще се откаже от надпреварата.

По време на вечерния коктейл една от кандидатките за сърцето на Евгени Генчев ще му поднесе извинение от името на всички момичета за неприятните случки в имението през последните дни. Но дали това извинение ще се приеме добре от всички момичета?

Кой е Ергенът? 7 факта за Евгени Генчев, които НЕ знаехте

Евгени Генчев е мъжът, за когото цяла България говори. Той е главният герой във втори сезон на супер популярното шоу "Ергенът". Въпрек...

В епизода виртуозът ще има възможност да се усамоти и с момичета, с които до този момент не е успял да остане насаме. А вечерта, разбира се, ще завърши с нова "Церемония на розата", след която още една от дамите ще трябва да се раздели с Евгени и да напусне имението завинаги. 

В четвъртък вечер (2 март) ще дойде време за нова групова среща, в която момичетата ще играят народна топка в два отбора - "Бодрумските амазонки" срещу "Средиземноморските русалки", а победителките ще споделят шампанското с Евгени, който ще е съдия в играта.

Зрителите ще станат свидетели и на първата страстна целувка между Евгени и някоя от дамите. Все още не е ясно коя обаче е щастливката. В края на вечерта още една от претендентките ще остане без цвете и ще трябва да се сбогува със световноизвестния виртуоз.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Владимир Зомбори разкри истината за миналото си (ВИДЕО+СНИМКИ)

Раздели ли се Елена от "Ергенът" с голямата любов? (СНИМКA)

Валерия от "Ергенът" с откровено мнение за Алек

След рап битката и стрелбата: Дрейк продава дома си (СНИМКИ)

Неизвестен преби Стив Бушеми в Ню Йорк

Финалистките в Dancing Stars признаха за най-тежките моменти в предаването

Немо от Швейцария е големият победител на "Евровизия" (ВИДЕО)

Продават на търг сантиментални вещи на Джина Лолобриджида

Отстраниха изпълнител от финала на Евровизията с политическа причина

Момиче от "Ергенът" е като близначка на DARA (СНИМКИ)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com