Радина и Блатечки пак са любовници

18288
Радина и Блатечки пак са любовници
Химията между Радина Кърджилова и Асен Блатечки в „Стъклен дом” зашемети зрители и продуценти и те отново ще бъдат двойка в новия сериал на bTV „Фамилията”

Сериалът проследява историята на един журналист, който се изправя срещу най-влиятелната фамилия в България.

Един мъж (Асен Блатечки) преживява трагична история, свързана с голяма загуба в миналото му. Той ще разкрие зловеща тайна, а това ще го мотивира да се забърка с най-крупните бизнесмени, които контролират политиката и икономиката в държавата.

Алекс Раева: Нина Роси е абсолютна кучка

Героинята ми в "Седем часа разлика" е много тъпо парче. Това призна актрисата Алекс Раева. "Нина Роси продължава да си е абсолютна куч...

Героинята на Радина ще е болезнен спомен за този на Блатечки и ще го тласне към ковчежето с мръсни тайни на Стефан Данаилов. Тя ще затвърди имиджа си на принцеса на драмата.

Голямата българска киноактриса Ваня Цветкова влиза в ролята на съпругата на героя на Стефан Данаилов. Тя се казва Лидия и заради необичайни обстоятелства е загубила разсъдъка си.

Нейното семейство е решило да не я изпраща в специализирана клиника, но въпреки че е останала в дома си, тя живее в умишлена изолация и рядко контактува с роднините си. Лидия ще се намеси по изключително неочакван начин в съдбите както на своята фамилия, така и на хората, свързани със семейството, споделят от БТВ.

Всички герои във „Фамилията” изглеждат привидно нормални и уравновесени, но всъщност са разядени отвътре, защото времето на прехода ги е изкривило. Въпреки опитите си да бъдат щастливи и макар да могат да си купят всичко, в тях има нещо нездраво и отчаяно.

Сагата "Дървото на живота" разби рейтингите в София

Вълната от нови български сериали продължава да залива с пълна сила родния ефир. По случай 135 години от Освобождението на България, то...

Стартовата дата на новата сага все още се пази в тайна. Продуцентите обещават, че сюжетът на сай фай сериала ще „шокира аудиторията”.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шоубизнес