Риана прибира 5 млн. паунда за запалването на коледни светлини в Лондон

4802
Риана прибира 5 млн. паунда за запалването на коледни светлини в Лондон

Барбадоското чудо Риана припечелва добре от всякакви сценични участия и реклами. Изпълнителката сега е поканена да запали коледните светлини в лондонския търговски център, а за "сложното" действие брюнетката ще получи 5 млн. паунда.

Певицата ще участва в откриването на празничния сезон в търговския център Уестфийлд-Стратфорд в Източен Лондон, близо до Олимпийския парк и ще изнесе мини концерт за почитателите си.

"Риана е щастлива. Тя знае, че това е голяма отговорност и е напълно готова за нея, ако графикът й позволи. Уестфийлд имаха страхотна година благодарение на Олимпийските игри и искат да похарчат повече пари, за да го отпразнуват. Макар окончателният договор все още да не е подписан, те са готови да платят до 5 милиона паунда за нея. Те очакват около 20 000 души да се стекат в парка", разкри запознат източник пред таблоида "Сън".

Риана била предпочетена пред Спайс Гърлс, които отново се събраха, за да пеят на церемонията по закриването на Олимпийските игри. "Спайс Гърлс също бяха обсъждани, но изборът се спря на Риана", разкри още източникът.

Риана иска да сподели леглото си с... куражлия

Барбадоската изпълнителка Риана, която става все по-известна със скандалните си парти изпълнения, отново се превърна в център на вниман...

Редактор: Десислава Симова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com