Риана с нова прическа и татуировка

32052
Риана с нова прическа и татуировка

Риана обича да експериментира с визията си и често сменя прическата си. Вижда ли сме я като брюнетка, блондинка и червенокоса, както и с всякаква дължина на косата.

Тази седмицата Риана дебютира новата си изключително къса прическа, която може би и е най-смелата й. Късата коса й придава по-момчешки вид и ярко контрастира на визията й, с която сме свикнали да я виждаме.

Джей Зи, Риана и Coldplay закриват Параолимпийските игри

Рапърът Джей Зи ще изпълни част от най-добрите си парчета по време на церемонията по закриване на Параолимпийските игри в Лондон. Пе...

Друга промяна при барбадоската красавица е, че тя има нова татуировка.

Риана беше забелязана в Лондон да напуска тату студио в квартала Сохо. Тя беше облечена с къс топ, който разкриваше, че певицата си е направила нова татуировка.

Това е 18-тата й мастилена рисунка по тялото.

Малко по-късно певицата сподели със своите фенове в Twitter и новата си татуировка. Тя представлява огромна рисунка на египетската богиня Изида, която е коленичила, с разперени криле и обхваща целия гръден кош на Риана.

Черил има похотливи мисли към Риана

Певицата Черил Коул разкри, че от известно време насам не успява да спи на спокойствие от еротичните си сънища с Риана. Изпълнителката...


Заедно с фотоса изпълнителката публикува и съобщение: "Богинята Изида - Съвършената жена - Модел за бъдещите поколения - Баба Доли - винаги във и върху сърцето ми." (на 1-ви юли тази година почина бабата на звездата – Клара "Доли" бел.р).

Смята се, че Изида е "идеалната майка и съпруга", както и приятел на робите, грешниците и потиснатите.

Риана също така публикува серия от съобщения на своята Twitter страница, отнасящи се може би до Крис Браун. Има слухове, че те отново са се събрали след техния флирт на наградите VMA в четвъртък, когато  публично се прегърнаха и се целунаха по устата.

"Червени устни. Листенца от роза. Раздяла. Аз бях неговата Мерилин Монро... Кафяви очи... Смокинг... Бързи коли... Джеймс Дийн."

Риана оплю парижки фенове

Изпълнителката, родена в Барбадос, Риана, предизвика блъсканица в събота вечерта при пристигането си в Париж, преди да отдаде дължи...

"Какво е любовта без трагедия?“

Редактор: Калина Здравкова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com