Рут представя нова песен и тръгва на турне

12890
Рут представя нова песен и тръгва на турне

Новата песен на Рут Колева "Виждам те", която е записана като специален подарък към българските фенове на певицата, ще бъде представена с концерт на 25 май в Sofia Live Club.

Наред с промоцията на парчето, на концерта за първи път ще бъде показан и неговият видеоклип, който беше заснет няколко дни преди предстоящия концерт в събота и стана факт благодарение на неуморната работа на екипа, който стои зад видеото, в продължение на няколко денонощия.

Рут Колева имала 2 пластични операции

Рут Колева призна, че е вложила много пари за пластични операции. След като за пореден път, певицата се почерпи в Базата на 'Къртицата'...

Режисьор на клипа е Деница Даскалова, а операторското майсторство е дело на Дамян Димитров. За стайлинга и сценографията във "Виждам те" заслугите са на Ева Вентова. Песента е сингъл извън предстоящия нов албум на Рут и е записан специално за българската публика.

Началото на концерта в Sofia Live Club на 25 май е в 22:00ч., а входът е с цена от 10 лв. Посетителите ще имат удоволствието да чуят и актуалния сингъл на Рут - песента "Better", чийто клип наскоро беше заснет в Лондон.


Освен в София, в края на май и началото на юни Рут ще има концерти във Варна, Сливен, Бургас, Русе и Велико Търново. Певицата ще лети до Варна на 23 май, за да даде старт на пролетното си турне, което включва общо пет дати:

23 май - Варна - Vintage 33

Рут и Любо се целунаха, вече са заедно

Точно навръх Великден, при посещението на участниците от „Къртицата” в Нови хан, Рут Колева и Любо помолиха екипа на предав...

31 май - Сливен - клуб "Тангра"

1 юни - Бургас - бар "Без име"

7 юни - Русе - клуб "Max"

8 юни - Велико Търново - клуб "Melon"

В концертната обиколка Рут ще се появява на сцената в компанията на: Теодор Иванов - барабани;, Елена Ангелова - перкусии, Евден Димитров-Ечи - бас, Филип Александров - клавишни и Стефан Стойков - китара.

Рут и Жени се обединиха срещу Николета Лозанова

Огромното напрежение се отразява на Жени, въпреки че получи най-прекрасния подарък – среща със сина си Георги. През последните ...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com