X
 
 

Саня Борисова за Ники Илиев: Не се разделихме дипломатично

9500 5
photo of Саня Борисова за Ники Илиев: Не се разделихме дипломатично
Снимка: "Нокаут"
Саня Борисова сподели, че в момента поддържа добри отношения с бившия си любим Ники Илиев.

"Със сигурност не се мразим. Останахме с добри чувства един към друг и това е избор и от двете страни. Ако трябва да съм откровена, нашите отношения съвсем не бяха толкова дипломатични при самата раздяла. Но важното е, че на този етап вече сме в добри отношения", каза звездата в интервю за "България днес".

Ники Илиев призна: Със Саня не сме заедно

Актьорът и режисьор Ники Илиев потвърди, че е разделен със съпругата си Саня Борисова. Слуховете за тяхната раздяла се носега дълго вре...

35-годишната актриса категорично отрече да има замесен трети човек в раздялата им. Тя също така сподели, че е научила ценни уроци от съпруга си.

"Много неща научих от него (Ники Илиев, бел. ред.). Даже не знам дали ще има място да ги опиша. Той е много балансиран, много сдържан. Това е нещо, което взех от него."

На въпрос дали има нов мъж в живота й, Саня сподели, че все още не е готова за връзка.

Ники Илиев за "Нокаут": Исках да направя филм, който ще остави следа в хората

Познаваме дълбоките сини очи на Ники Илиев още от далечната 2000-на година, когато е поканен да води хитовото музикално предаване "Мело...

"Още не съм сигурна, че съм отворена за нова връзка. Други са приоритетите ми на този етап. По-скоро съм в период, в който искам да опозная себе си, а не толкова да се видя във връзка, в която отново да се загубя."

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители