Шакира записва нови парчета в Полша

6486
Шакира записва нови парчета в Полша

Колумбийската супер звезда Шакира съчетала неотдавна работата с удоволствието, като записала песни за новия си албум по време на престоя си в Полша. Тя е в страната, за да подкрепя приятеля си, испанския футболист Жерар Пике на Евро 2012 г.

Шакира записала песните от 13 до 20 юни в звукозаписното студио на радио Гданск, съобщи директорът на радиото Лех Парел, предаде БГНЕС. "Имаше дни, в които тя работи до зори", допълни той, но отказа да разкрие повече подробности за творческите усилия на звездата.

Пике и Шакира чакат дете

Испанският защитник Жерард Пике е получил най-големия подарък на път за Евро 2012. Играчът на Барселона ще става татко за първи път, т...

Шакира спечели сърцата на футболните запалянковци с хита си "Waka waka - This time for Africa", официалната песен на ФИФА за Световното първенство в Южна Африка през 2010 г. Парел заяви, че екипът на певицата се свързал за първи път със звукозаписното студио в Гданск в края на май, без да разкрива самоличността на изпълнителката. Едва когато възникнал проблем с ангажирането на студиото, служителите разбрали, че става въпрос за поп звездата.

"Шакира определено е огромна звезда, така че, да, ние определено бяхме приятно изненадани. Точно както стадионите за Евро 2012 се харесаха на света, така и нашето студио, създадени отдавна, също отговаря на международните стандарти", заяви Парел.

Редактор: Десислава Симова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com