X
 
 

"Шоуто на Слави" спира да съществува (ВИДЕО)

24246 13
photo of "Шоуто на Слави" спира да съществува (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС
"Шоуто на Слави" слиза от екран. Това обяви самият Слави Трифонов в началото на тазвечершното издание (6 май) на предаването. Телевизионният водещ заяви, че последният епизод на шоуто ще бъде на 31 юли 2019 г.

"Моят договор изтича на 31 юли тази година. На тази дата "Шоуто на Слави" ще спре да съществува. Реших да не подновявам договора ни. Не си мислете, че имаме проблем с колегите от bTV. Не! Това е наше осъзнато решение", каза шоуменът. "Искам да благодаря все пак на моите колеги от bTV. Това не е абревиатура на телевизия от три букви, а хора. Като почтен партньор, искам да им благодаря. Искам да благодаря и на зрителите. За мен беше чест", заяви Слави.

Слави Трифонов: Уважаеми сънародници, ще платите, каквото ви кажат

"Ще платите, каквото ви кажат – и задълженията на поповете ще платите, и задълженията на ходжите ще платите. Ако ви кажат –...

"Уважаеми зрители, казал съм "уважаеми зрители" над 70 000 пъти. Значи много ви уважавам. Затова сега ще ви кажа, че моят договор изтича на 31 юли тази година. Всъщност той изтича на 12 септември, но с отпуските, които трябва да ползвам по договор, изтича на 31 юли. И на 31 юли тази година това приключение ще свърши. Тоест "Шоуто на Слави" ще спре да съществува. И тук въпросът е защо? Понеже винаги съм бил честен с вас, не мисля сега да правя нещо друго. От много време насам аз и моят екип не се чувстваме част от медийната среда. Не се чувстваме на място", отбеляза Трифонов в ефира на bTV, цитиран от "Блиц".

Погледнете всичко около вас как е организирано и как работи и ми кажете - вие чувствате ли се на място? Така се чувстваме и ние. Като хора, работещи в телевизия, ние правихме през тези години нещата така, както ги усещаме. Бихме желали медийната среда да е друга. Имаме други разбирания за свобода. И за начините ѝ на отстояване. Защото, уважаеми зрители, в основата на съществуването на нашия екип е усещането за свобода. Безусловното усещане за свободното изразяване на собственото ни мнение, каза Трифонов. "Защото ние винаги сме говорили на вас като свободни хора на свободни хора. От позицията, в която сме сега, не можем да направим повече", категоричен бе още телевизионният водещ.

Припомняме, че "Шоуто на Слави" се излъчва в ефира на bTV вече 19 години. Първия епизод на предаването бе на 27 ноември 2000 г.

Слави за изборните промени: Спете спокойно, деца

"Днес Спасителят се появи и ГЕРБ веднага обявиха, че ще възстановят преференциалното гласуване „по подходящ начин“. Ще запо...

От стартирането си "Шоуто на Слави" се превърна в абсолютен рейтингов водач. Само за една година предаването разби стереотипа, че едно шоу не може да стане популярно, ако е извън праймтайма (най-гледаното телевизионно време - бел. ред.). Нещо повече – Слави Трифонов и екипът му разшириха праймтайма на bTV до 23:30 часа и постигнаха с години наред висок рейтинг.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 4 от 5. Гласували общо: 12 потребители
 • Анонимен 9 Анонимен преди 5 месеца Профил на трол?
  да не бързаме да се радваме - КОЙ му дърпа конците - да се готвим за новия проект а ла Бюреков с патрЕотичен русофилски дизайн - слави, пеевски, борисов са успешни КГБ проекти
 • Анонимен 9.1 Анонимен преди 5 месеца Профил на трол?
  Абсолютно си прав!
  : 4 !
 • Анонимен 8 Анонимен преди 5 месеца Профил на трол?
  Не съм му фен, няма да ми липсва.
 • Анонимен 7 Анонимен преди 5 месеца Профил на трол?
  От преди 15 години се беше изчерпал. Но задкулисни играчи плащаха за да е на екран. "Sic transit gloria mundi!"...
 • Анонимен 7.1 Анонимен преди 5 месеца Профил на трол?
  Без малко и партия щяха да му направят.
  : 4 !
 • Когато му правят партията 7.2 Когато му правят партията преди 5 месеца Профил на трол?
  тогава ще видим накакво е способен . Измислен меч или сабия на стена , долитане на ковчег от космоса , свещен ъгъл в канцеларията му , командващ парада без право на възражение, какво скрие под и зад ученическото бюро си , а вдясно някое клекало скрито от погледите на аудитория, и вляво ескалатор с последваща стремна стълба. Тоест прилича на какво ? Точно , така е , прилича на подлез пред столичнат виж още ›› а гара ...
  : 8 !
 • българин 6 българин преди 5 месеца Профил на трол?
  Не е за вярване и учиндолския педофил си отива, а дано след него и червените боклуци, чийто слугинаж беше и си остана, няма КОЙ да му прости на простия чалгаджия опростачването на сума народ в услуга на политическата мафия, жалък демагог, готов на какво ли не за шепа грошове в повече, грандиозните му концерти, заблудена, малолетна публика и един изпечен, вулгарен чалгаджия.
 • Анонимен 5 Анонимен преди 5 месеца Профил на трол?
  “Убийте страхът в себе си”, казва Слави. Нещо подобно каза днес и (п)Pезидента Радев в речта си на парOда. Идва краят на ББ - плъховете напускат кораба на ББ……..
 • Анонимен 4 Анонимен преди 5 месеца Профил на трол?
  Всички старо си отива....идва новия свят
 • А аз нямама да си купя още веднъж 4.1 А аз нямама да си купя още веднъж преди 5 месеца Профил на трол?
  един телевизор. Не ми потрябва. Да ти внушават какво или не . Щом ми казват яж шпек едикой си , на рафт в супермаркет имам си избор . Но щом ме поливат всяка работническа вечер с малоумие, гнусоти , комплекси на малоценост ,имам ли аз избор ? Шоуто на канала имало някакво ниво . Докато на БиТиВи не се открива . Комерциален ,100 % , какво друго да се очаква ?
  : 2 !
 • Анонимен 3 Анонимен преди 5 месеца Профил на трол?
  Върви прочистване навсякъде! Още инфо. Космическо разкриване - Земният алианс vbox7
 • SSP Alliance 2 SSP Alliance преди 5 месеца Профил на трол?
  Върви прочистване навсякъде! Още инфо. Космическо разкриване - Земният алианс vbox7
 • SSP Alliance 1 SSP Alliance преди 5 месеца Профил на трол?
  Върви прочистване навсякъде! Още инфо. Космическо разкриване - Земният алианс vbox7
Нагоре