Shy FX се присъединява към ОN!FEST 2012

4480
Shy FX се присъединява към ОN!FEST 2012

Shy FX е третият специален гост, заедно с LTJ Bukem и Gridlok на ON-партито “HMSU Класика”, което ще открие ON! Fest 2012 на 21 септември (петък) в Зала 5 на Inter Expo Center.

Ветеранът в смесването на рага вибрациите с танцувален дръм енд бейс е вече над 20 години сред водещите имена в световната бас музика както на мейнстрийм сцената, така и в ъндърграунда.

Изгрял с рага-джънгъл красиката Original Nuttah (feat. UK Apache), още с първите си издания за London Records, EMI и Warner той достига челни места в класациите с хитове, като Shake Your Body, Don’t Wanna Know, Murderation, The Message, Everyday и Feelings. От самото начало на кариерата си Shy FX осъществява десетки успешни съвместни проекти с ключови артисти на британската музикална сцена, като Apache, Kele Le Roc, Jenna G, T-Power, Elisabeth Troy, Top Cat, Boy Better Know, както и ремикси за Lily Allen, Skream, Plan B, Adam F и др. Рядко се среща някое от парчетата му да има под 1 милион гледания в youtube, а последният хит Light Up (The World) с Yasmin и Ms Dynamite, определено се превърна в една от най-успешните му колаборации изобщо.

В средата на 90-те лансира първия си лейбъл Ebony, а през 2005 отбелязва изключителни успехи с новия Digital Soundboy Recording. В него артисти като Breakage, Skream, Benga, Dj Fresh, Roots Manuva и много други променят разбирането за дръм енд бейсa и повеждат един изцяло нова посока за развитие на тази музика изобщо. Именно на тях дължим актуалното за стила в момента смесване на рага, реге и хип-хоп с брейк-бийт и лек джънгъл ритъм. Shy Fx не подминава и новите вариации на бас музиката, като дъбстеп, дръмстеп и аутономик, миксирани със зарибяващи вибрации и запомнящи се мелодии.

Билетите за “HMSU Класика” от 10 лева се разпродадоха за по-малко от 2 дни, а организаторите продължават с приятните изненади. Първата е, че ще запазят цена от 15 лева за предварителна продажба, а на входа желаещите ще могат да влязат отново срещу скромните 25 лева.

За всички, които искат да купят билети за цялата програма на ON! FEST 2012 цената ще е 25 лева. Срещу този билет получавате достъп до „HMSU Kласика“, но и пълната дневна програма на фестивала с различните активности като Gaming, Streetball, Graffiti, танци и много други. Възрастовото ограничение е 16+, а традицията от миналата година продължава и в залата няма да може да се пуши.

Билети: http://onfest.bg/bg/tickets

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

В "Ергенът" за истинската любов: Барбара издаде защо не я е открила

Силвена Роу за наводнението в Дубай: Има изоставени коли по улиците (ВИДЕО)

Не съм звезда: Мария Силвестър с изненадващи разкрития за "Бригада Нов дом"

Срещу огромна сума пари: Хю Грант се споразумя с издателя на "The Sun"

Шеф Ангелов изгони една от жените в Hell's Kitchen (СНИМКА)

"Ергенът" приключи за още една участничка (СНИМКА)

Къде е истината: Анджелина Джоли иска да изсмуче всички пари на Брад Пит или обратното?

Палавите прякори, с които Кейт Мидълтън и принц Уилям се наричат

От Кухнята на Ада в "Капките": Шеф Ангелов с нова изява (ВИДЕО)

Фенове на Тейлър Суифт "изгоряха" с над 1 млн. евро заради измама с билети

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com