Скарлет Йохансон с имидж на рок звезда от 90-те

21490
Скарлет Йохансон с имидж на рок звезда от 90-те

Скарлет Йохансон е известна с естествено изглеждащата си руса коса и класически стил. Но актрисата е тотално преобразена за корицата по случай 40-годишнината на сп. W.

27-годишната звезда, която наскоро се раздели с приятеля си, изглежда доста готик – тъмно червено червило, силно подчертани очи, обица на носа и прическа тип Круела де Вил.

Скарлет Йохансон също попадна в графата "необвързани"

Днес определено е щастлив ден и за жените, и за представителите на силния пол. Първо излезе новината, че сексапилният актьор Ръсел Кроу...

Тя носи няколко масивни пръстена и дантелена рокля на Dolce&Gabanna.

Снимката й е дело на известния фотограф Стивън Клайн.

В интервю за списанието Скарлет говори за култовите неща от 90-те, сред които са пуловерите тип поло, огромна тенденция от епохата.

"Те са ужасни. Опитах се да ги нося, защото са толкова практични, но са просто отвратителни. Мъжете не харесват полота. Никога не съм срещала мъж, който да харесва да има нещо около врата си, освен ръцете ми."

Пачино, Йохансон и Броуди ще снимат в България

Великият Ал Пачино, изкусителната Скарлет Йохансон и блестящият Ейдриън Броуди ще изиграят главните роли в еврейската киносага „...

Йохансон също така разкрива, че любимият й филм от 90-те е "Джурасик Парк”.

""Джурасик Парк" беше умопомрачителен. Не се плашех от динозаври - повече се страхувах от нещо като клоун, който идва да ти изяде мозъка или от Чъки - куклата убиец от хоръра "Детска игра", която стана хит в края на 90-те. Но всъщност аз вярвах в "Джурасик Парк". Спомням си как казвах на приятелите си: "Това ще се случи някой ден, ще видите".

Актрисата също споделя, че любимият й човек от тази ера е великият комедиант Крис Фарли.

Ноемврийското издание на сп. W е подготвило също необичайни фотосесии с актрисите Кийра Найтли, Руни Мара и Миа Васиковска. Кийра е като бляскава блондинка, Руни е част от елита, който завладя 70-те, а Миа е страстна червенокоска в стил от 80-те години.

Йохансон е прекалено секси за някои роли

Чаровната актриса Скарлет Йохансон, която скоро бе забелязана да разпуска на луксозна яхта в компанията на своя бивш бодигард, е изпусн...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com