Скарлет Йохансон също попадна в графата "необвързани"

24484
Скарлет Йохансон също попадна в графата "необвързани"

Днес определено е щастлив ден и за жените, и за представителите на силния пол. Първо излезе новината, че сексапилният актьор Ръсел Кроу се развежда, а сега стана ясно, че красивата Скарлет Йохансон също попада в графата „необвързани”.

Холивудската актриса се раздели с приятеля си Нейт Нейлър. 27-годишната звезда, която преди време бе омъжена за колегата си Райън Рейнолдс, изоставила рекламния агент само няколко дни след като била забелязана да флиртува открито с един от близките приятели на колежката си Линдзи Лоън.

Скарлет смени задачите на бодигарда си

Холивудската актриса Скарлет Йохансон замина на почивка с бившия си телохранител. Явно звездата се е сближила достатъчно с бодигарда си...

"Те никога не са живели официално заедно, но Нейт върна всичките си вещи в своя апартамент. Връзката им приключи. Раздялата не беше приятелска", разкри близък източник пред в. "Дейли Мейл".

Блондинката започна връзката си с 38-годишния Нейт през януари 2011-та, след като двамата се запознаха в Ню Йорк малко сред раздялата й с Шон Пен.

В последно време се носеха слухове, че актрисата флиртувала с много мъже, включително с бившия си приятел Джаред Лето. В сряда пък звездата се отдала на открит флирт и с близкия приятел на актрисата Линдзи Лоън Доминго Сапата на едно от светските събития в Ню Йорк.

Миналият месец актрисата беше заснета да се прегръща и да се държи за ръка с бившия си приятел, актьора Джаред Лето, по време на реч на политическо събрание в Северна Каролина. Тогава тя заяви, че двамата са просто добри приятели, а неин говорител категорично отрече слуховете, че се е разделила с Нейт.

Пачино, Йохансон и Броуди ще снимат в България

Великият Ал Пачино, изкусителната Скарлет Йохансон и блестящият Ейдриън Броуди ще изиграят главните роли в еврейската киносага „...

Е, свободната Скарлет определено вече ще може да се отдаде на още по-флиртаджийски изпълнения.

Редактор: Десислава Симова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шоубизнес