Скарлет прибира $20 млн. от "Отмъстителите 2”

13660
Скарлет прибира $20 млн. от "Отмъстителите 2”

Актрисата Скарлет Йохансон е на път да стане най-високоплатената актриса в Холивуд, след като подписа договор за продължението на хитовата лента "Отмъстителите". Ако се чудите каква е цената на Йохансон за новия проект, веднага ви даваме отговор - 20 милиона долара.

Рекордният хонорар, който красивата блондинка ще получи, ще я превърне в най-доходоносната звезда на Холивуд. Зад гърба си актрисата има три успешни филма в образа на жена, притежаваща супер сили, заради което не е изненадващо, че производителите са толкова нетърпеливи да имат Скарлет в актьорския си състав.

Скарлет Йохансон: Отнасям се сериозно към любовта

Отнасям се много сериозно към любовта и приятелството с мъжете. Обвиненията, че имам безразборни връзки, не отговарят на истината. То...

Чаровницата, която играе ролята на Наташа Романова, известна още като Черната вдовица, най-накрая дала съгласието си да продължи снимките на филма, който се нареди сред топ три на най-успешните проекти във филмовата индустрия. В световния боксофис лентата събра повече от един милиард долара. Заради успешността на първия филм, производителите са убедени, че Скарлет ще им донесе късмет и следващия път.

Редактор: Калина Здравкова

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com