Станка Златева е победителят във "ВИП Брадър"

55565
Станка Златева е победителят във "ВИП Брадър"

Четирикратната световна шампионка и носителка на два олимпийски сребърни медала Станка Златева бе избрана за победител във ВИП "Брадър". На финала тя се бори с Мариан Кюрпанов, който се класира на второ място. 

Всички съквартиранти се качиха на сцената, за да посрещнат победителката в този сезон на "ВИП Брадър". Напусналият по собствено желание Ангел Рашков също бе сред тях. Развълнуваната шампионка заяви, че за нея е било истинска чест да дели един покрив с тези хора. 

Парис: Мира Радева и Еделвайс биха могли да са ми приятелки

Парис Хилтън сподели в предаването "На кафе" по Нова тв, че всички съквартиранти от Къщата са й допаднали. Тя призна, че нейни приятел...

Станка Златева получи поздравителен плакет за победата си в риалитито.

Преди това Лияна, Пламен Медаров и Ваня Червенкова напуснаха къщата на "ВИП Брадър". Първа излезе Лияна. Моделът Мариан Кюрпанов изпрати фолкпевицата на ръце, докато тя му диктуваше телефонния си номер. Изпълнителката подкрепи Станка Златева за победител в риалити формата.

На трето място остана бизнесдамата Ваня Червенкова. По време на цялото предаване тя подкрепяше Златева и на излизане призова своите фенове да гласуат за нея.

На четвърто място в класирането се нареди Пламен Медаров. На излизане от къщата той взе със себе си цигарите, които получи от общия бюджет. Това доведе до пореден спор между него и бизнесдамата Ваня Червенкова на сбогуване. Пред Ники Кънчев Медаров заяви, че смята Мариан Кюрпанов за най-достоен за първото място в шоуто.

Русата Златка е бременна

Русата Златка е бременна от ММА боеца Георги Валентинов. Плеймейтката съобщи хубавата новина на съквартирантите си в къщата на “В...

В понеделник къщата на "ВИП Брадър" ще посрещне новите си обитатели в продължението "Ол старс".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com