Старт на билетите за Гага на 27 април в 10 ч.

4969
Старт на билетите за Гага на 27 април в 10 ч.
Джорджо Армани вече е готов с костюмите на новия диктатор на попсцената

Лейди Гага избра София за място, откъдето да стартира европейското си турне. С наближаването на концерта на Националния стадион "Васил Левски" на 14 август все повече се заплитат и фантазиите около сюжета, който певицата ще предложи на публиката.

С какви превъплъщения и изненади ще ни предизвика? Продажбата на билети започва на 27 април, петък, в 10 часа сутринта. Цените са от 70 до 200 лева, което е с около 30-40% по-евтино от билетите за концерта на Мадона, съобщава БНТ.

Лейди Гага смуче чудодейни камъни

Лейди Гага е увлечена от магията и вярва в чудотворната сила на камъните. В момента ексцентричната изпълнителка подготвя световното си...

Оказва се, че България е най-привилегированата страна в Източна Европа - не само защото почитателите на Лейди Гага тук първи ще видят специално подготвения спектакъл за европейското турне. Звездата изобщо няма да удостои с присъствието си държави като Гърция, Турция, Унгария и Чехия.

Иван Несторов - Амебата предполага, че спектакълът на 14 август на стадион Васил Левски ще е равностоен на шоуто на Мадона. Тоест ще е нещо изключително.

Внушителни аудио-визуални ефекти, мултимедийни технологии, страхотни архитектурни решения на сцената и огромен екип провокатори, сред които най-големият - Лейди Гага.

В спектакъла ще участват около 50 души. Звездата идва и с две подгряващи групи - английската изключително популярна група The Darkness и една нейна приятелка, с която свири от години - DJ Lady Starlight, разкрива Несторов.

Може ли да говорим за неочаквана импровизация от нейна страна? "Рядко това се случва, тъй като тези шоу програми, както и спектакълът на Мадона бяха аранжирани и програмирани до последната секунда с компютри и с всичко. Интресното при Лейди Гага е, че тя много хубаво пее и е един чудесен артист, образован музикант във всяко едно отношение."

Обявиха официално Лейди Гага в София

Организаторите от София мюзик ентърпрайсис най-сетне обявиха официално концерта на Лейди Гага у нас. След като около месец на всички ...

Италианската модна икона Джорджо Армани е готов с екстравагантните сценични костюми за световната й обиколка, която започва на 27 април от Сеул, съобщават светските хроники.

„Сътрудничеството ми с Гага винаги е вълнуващо преживяване. Възхищавам се на начина, по който тя използва модата като сценичен елемент и като средство за изграждане на характер”, заяви Армани, след като представи моделите.

По думите му тя е художник с много талант и голям интелект. „Създаването на сценични костюми за нея е стимулиращо и творческо упражнение за мен”, обясни още дизайнерът.

Гага означава да си малко шантав. Тя не само оправдава артистичния си прякор, но изгражда цялата си слава именно на него. Едно при Гага е категорично - можем да очакваме неочакваното!


Концертът на Лейди Гага в Сеул забранен за непълнолетни

Концертът на американската певица Лейди Гага на Олимпийския стадион в Сеул ще може да се посети единствено от тези корейци, които са на...

Скиците за тоалетите за турнето на Гага от Джорджо Армани

Редактор: Ирен Габарска

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com