Стефан Рядков и Станимир Гъмов са хитов тандем в „Като две капки вода”

15640
Стефан Рядков и Станимир Гъмов са хитов тандем в „Като две капки вода”
След стартовото им превъплъщение в Лили Иванова и Боб Марли, актьорите са новите участници, които ще бъдат част от хитовото шоу „Като две капки вода”

С първите си роли, в които трябваше да влезнат за специалното си представяне в понеделник, двамата не само дадоха сериозна заявка за своето участие, но и сериозно вдигнаха летвата за останалите участници – Диана Любенова, Милица Гладнишка, Албена Михова и Рафи. 

На първия лайф тази сряда на сцената ще излязат и още две имена, които до последно ще останат в тайна – дама, която обожава да пее и танцува, и актьор, който си пожелава само едно – да не му се паднат песни на китайски или корейски. Кои са те обаче, зрителите на Нова ТВ ще разберат на 6 март, когато точно в 20.00 ч. започва „Като две капки вода”.

Ясните са първите 4 звезди, които влизат в „Като две капки вода”

Сцената ще бъде тяхна от 06 март, когато в 20.00 ч. хитовото шоу ще стартира в ефира на Нова ТВ. Точно тогава водещите Зуека и Рачков и...

В продължение на три месеца шоуто ще отправя различни предизвикателства към участниците. На всички тях им предстоят изключително тежки репетиции – Етиен Леви ще отговаря за музикалното обучение, Георги Низамов, който е и единственият учител по имитация и превъплъщения у нас, ще им дава ценни съвети за това как да влизат в чужда роля, а усъвършенстването на танцувалните им умения ще бъде поверено на Алекс Енева. Екип от гримьори и стилисти ще се грижи за пълното им преобразяване, като някои от най-сложните трансформации ще отнемат приблизително осем часа.

Гласуването в „Като две капки вода” ще става на три нива – оценка за всяко едно изпълнение ще дават журито, зрителите, както и самите участници, които също ще могат да дават своя глас за преобразяването, което най-много им е харесало. Кой е най-добрият имитатор, ще стане ясно на финала, когато ще бъде обявен и победителят – той ще получи голямата награда чисто нов автомобил.

Във всеки епизод ще присъстват и различни гост-звезди. Всяка седмица една известна личност ще се присъединява към осемте участници, като тя също ще бъде скрита под образа на световноизвестна музикална икона.

Маги Халваджиян признава, че ще следи стриктно за актьорските превъплъщения, Хилда Казасян – за музикалното представяне, а Любен Дилов-син ще оценява до каква степен трансформациите се доближават до зададените образи. Тримата заедно обаче ще следят и за още нещо – да има гарантирано забавление.

Познатото трио ще журира „Като две капки вода”

Тази пролет един от най-успешните музикални формати ще дебютира в ефира на Нова ТВ. „Като две капки вода” е шоуто, което ще...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шоубизнес