Стенли пее на италиански в Музикална академия

46878
Стенли пее на италиански в Музикална академия

В петък, 4 октомври, предстои първият концерт на Музикална академия, на който ще видим представянето на 14-те участници.

Трима от тях ще отидат на елиминации. Един от тях ще бъде определен от журито, което за първи път ще даде оценка кой се е представил най-слабо. Най-критикуваният от журито ще трябва да посочи свой колега от академията и автоматично ще го изпрати на елиминации. Третия елимиран ще определи публиката.

Сред една от любопитните изненади на вечерта е Стенли, който е известен с това, че предпочита да пее собствени парчета и то на български език, а сега ще изпълни песен на италиански. Освен това Стенли е с тежък грип има сериозни болки в гърлото, което допълнително прави задачата му още по-трудна.

В академията сблъсъкът на поколенията е напълно реален. Татуираният Любен нескрито напада Петя Буюклиева и нейния “остарял, естраден” стил на пеене. След като Петя Буюклиева беше спасена от журито си продължи да се оплаква, но по нов повод. Тя е недоволна, че българските радиа и телевизии не пускат достатъчно музиката на тяхното поколение. Любен пък и опонира, че тяхното поколение не е достатъчно адаптивно и затова не им се случват нещата и я посъветва да спре с тази нейна абсурдна прическа, да осъвремени имиджа си, да пее парчета, които отиват на възрастта. Докато те двамата спорят за стила на пеене в академията се поръчаха 5 бутилки шампанско „Дом Периньон“ за 1000 лева, което видимо възмути част от живеещите в нея.

Етиен Леви, който влезе в шоуто воден от голямото си желание да се качи отново на сцена и да си върне тръпката да бъдеш изпълнител вътре в академията не може да излезе от призванието си на вокален педагог и помага на всички млади артисти в подготовката им за шоуто.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com