X
 
 

Технологична компания съди Ким Кардашиян за 100 млн. долара

5060 0
Технологична компания съди Ким Кардашиян за 100 млн. долара
Снимка: Getty Images/Guliver
Съдебно дело за 100 милиона долара за измама е било заведено срещу риалити звездата Ким Кардашян Уест, съобщава сайтът TMZ, цитиран от БГНЕС.

По информация на изданието, през 2014 година тя сключила сделка с производителя на софтуеър Дейвид Либенсон за създаване на приложение за емоджита, наречени "кимоджи". 60% от печалбата щяла да отива за Либенсон и партньорите му. Договорката била Ким Кардашян сама да подаде документите за защита на търговската марка.

Ким Кардашиян: Омъжих се под въздействието на екстази

Ким Кардашиян призна, че преди време доста е злоупотребявала с наркотици и благодарение на това е правила не едно и две безумни неща. П...

Според книжата по делото, малко след това риалити звездата обвинила един от партньорите на Либенсон, че е оповестил лична информация за нея и се отказала от сделката.

В документите пише още, че тя се опитала да окаже натиск на Либенсон да не завежда дело, но той отказал. Самият Либенсон заявява, че Кардашян е знаела за изтичането на персоналната информация преди да подпише договора, така че това било просто оправдание да не изпълни ангажиментите си.

Искът срещу Кардашиан е за 100 милиона долара за нарушение на договора, измама и пропуснати ползи от проекта "Кимоджи".

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Последно в Актуално