Том Круз все още обича Кейти

25974
Том Круз все още обича Кейти

Том Круз продължава да е влюбен в Кейти Холмс.

Актьорът, който се раздели с красивата брюнетка миналия юни след шестгодишен брак, е разочарован от слуховете, че тя е заживяла с колегата си от новия филм Mania Days Люк Кърби.

Том Круз купил първия си мотор на 10 годинки

Актьорът Том Круз сподели, че купил и претърпял катастрофа с първия си мотор на едва 10-годишна възраст. Холивудският секс символ, изв...

"Кейти не е изглеждала по-щастлива и безгрижна от години. Това му напомня за момичето, в което се влюби, за това каква беше тя в първите дни. Той наистина я обичаше и продължава да я обича, мисля, че би си я върнал, ако можеше", разкри запознат източник, пише БГНЕС.

Том все още не е преодолял развода им и Кейти, която получи попечителството над 7-годишната им дъщеря Сури, му липсва, допълни източникът.

"В неговия случай тя е майката на детето му и той беше заслепен от развода. Мисля, че той не е готов да се изправи срещу Кейти и Люк. Когато разбра за вечерята й с Люк и как се е опитала да избегне фотографите, Том не беше много доволен. Тогава той изпита истински страх. Проблемът е, че той продължава да я обича", каза още източникът пред американското списание "ОК".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com