Треска за най-хубавите места за концерта на Желко Йоксимович

57126
Треска за най-хубавите места за концерта на Желко Йоксимович

Най-хубавите места за предстоящия концерт на Желко Йоксимович на 20 март в София вече са тотално разпродадени. Надпреварата за тях предизвика небивал интерес и истински фурор сред верните почитатели на златния глас на Балканите.

Изненадващо, най-желани се оказаха и най-скъпите места, а именно тези в непосредствена близост до звездната сцена, в така наречената "Оркестрина“, които вече са заети до едно. Партерът също е почти разпродаден, което създаде масова истерия сред феновете на изпълнителя, които още не са се сдобили с ценните билети. Това доведе до появата на нови теми и дискусии във музикалните форуми, в които разпалено се обсъждат последните възможности за резервиране на оставащите хубави места. Някои от щастливците, успели да се сдобият с мечтаните билети в Зала 1 на НДК, са известни родни знаменитости – музиканти, изпълнители, както и най-големите ценители на балканската музика у нас.

Виртуозът на балканската балада ZHELJKO JOKSIMOVIC с първи голям концерт у нас

Най-популярният и талантлив певец и композитор в Сърбия Zheljko Joksimovic (Желко Йоксимович) ще гостува в България на 20 март (петък) ...

Желко Йоксимович ще представи за първи път у нас шоуто "Balkan Bazar“ – авторски проект, вдъхновен от магичната сила на балканската музика. Публиката в Зала 1 на НДК ще има възможност да се наслади на един истински музикален шедьовър, в който се преплитат разтърсващи изпълнения, традиционни фолклорни инструменти и балкански емоции.

Билети за концерта на виртуоза на балканската музика на 20 март 2015 могат да бъдат закупени на цени: от 30 до 60 лева в мрежата на Eventim. Начало 20:00 часа.

Повече информация за концерта на Желко Йоксимович можете да откриете във Facebook.

 

Zeljko Joksimovic пее на рождения ден на сина на СЕСА

Виртуозът на балканската музика Zeljko Joksimovic, който ще изнесе първия си голям концерт в София на 20 март в Зала 1 на НДК, беше едн...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com