Успешно оперираха от рак Дъстин Хофман

30108
Успешно оперираха от рак Дъстин Хофман

Холивудският актьор Дъстин Хофман бе опериран поради раково заболяване. Операцията е завършила успешно, съобщи негова представителка.

Джоди Готлиб обаче отказа да уточни от каква форма на рак е бил засегнат 75-годишният актьор и кога му е поставена диагнозата. Според нея сега Хофман "се чувства прекрасно", но му предстоят още поредица процедури, за да избегне рецидив на заболяването, съобщи ИТАР-ТАСС.

Майкъл Дъглас: Разболях се от рак заради секс

Американският актьор Майкъл Дъглас, който преди три години се разболя от рак на гърлото, сподели в интервю за британския в. "Гардиън", ...

Хофман има два "Оскара" – за ролята в семейната драма "Крамър срещу Крамър" (1979) и за брилянтно изиграния аутист в "Рейнман" (1988 г.). Той е носител и на много други престижни награди.

Миналата година Дъстин Хофман направи режисьорски дебют с комедията "Квартет" по едноименната пиеса на британския писател и драматург Роналд Харвъд. В нея се разказва за четирима ветерани на оперната сцена, които живеят в британски старчески дом за музиканти.

Хофман ще има още една актьорска изява - в "Главен готвач", с чиято постановка се занимава американският режисьор Джон Фавро. Историята разказва за кулинарен бог, който решава да отвори своя каравана за храна. Във филма участват още Скарлет Йохансон и Роберт Дауни- младши. Премиерата е през 2014 година.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com