В очакване на Бано, Кутуньо и Тоци

10184
В очакване на Бано, Кутуньо и Тоци

Броени дни остават до съвместния концерт на "звездното трио" Ал Бано, Тото Кутуньо и Умберто Тоци със Софийска филхармония в София, 16 април, зала 1 на НДК.

Все още могат да бъдат закупени места (мрежитe Eventim.bg и на касите на билетен център НДК) във ВИП зоната(оркестрина) на цена от 250 лв., включваща: седящо място на страхотното афтър парти, което ще се заформи веднага след края на концерта в София лайв клуб, който ще посрещне многобройните почитатели на звездите за тематична "Италианска вечер". Танци, снимки, автографи, впечатления и много емоции очакват присъстващите.

Част от програмата на Бано, Кутуньо и Тоци

Остават броени седмици до концерта на Ал Бано, Тото Кутуньо и Умберто Тоци на 16 април в зала 1 на НДК, един грандиозeн спектакъл, ко...

За тези, които вече са си закупили билети за концерта, както и за всички желаещи да присъстват, срещу сумата от 30 лв. на предварителна продажба ще бъде осигурен достъп в клуба. В деня на концерта, както и на място на самото събитие, пропуските ще са по 40 лв.

Само преди седмица, Тото Кутуньо беше удостоен с наградата "Мъж на годината", връчена му лично от президента на Украйна. Той сподели, че е един от най-вълнуващите моменти в цялата му кариера.

Многократните носители на Гран-при от Сан Ремо ще излязат на сцената точно в 19.00ч., и няколко часа публиката в залата ще стане свидетел на истински празник, накрая един грандиозен финал с българска песен.

Ал Бано, Тоци и Кутуньо за първи път заедно

Легендите на италианската поп музика ще излязат за първи път заедно на една сцена и то в България. Концертът на Ал Бано, Умберто Тоци и...

За вечерята им на 15- ти април в ресторант "Карузо" главният готвач Леонардо Аморузо ще подготви специално меню посветено на тримата артисти и най-вече на три от техните най-известни песни, посвещавайки имената им на някои от предястията, които ще бъдат сервирани, а именно: Gloria (Умберто Тоци), Emozioni (Тото Кутуньо), Nel sole (Ал Бано). Пастата приготвена със специални сосове ще бъде комплимент към прекрасните изпълнения на артистите и италианската кулинарна култура. 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com