Властите в САЩ задържаха самолета на Бийбър заради мирис на марихуана

28991
Властите в САЩ задържаха самолета на Бийбър заради мирис на марихуана
Снимка: Getty Images / Guliver

Заради силна миризма на марихуана самолетът, нает от канадския поп изпълнител Джъстин Бийбър, е бил задържан вчера в американския град Титърборо, щата Ню Джърси, предаде bTV.

Бийбър отивал на купоните по случай Супербоул заедно със свои приятели от Канада. Не е ясно дали певецът е задържан, но самолетът е претърсван от специално обучени кучета, съобщава Fox News.

Междувременно певицата Майли Сайръс дава житейски съвети на колегата си Джъстин Бийбър, предаде БГНЕС.

Изпълнителката, която често е критикувана за начина си на обличане и предполагаемата употреба на наркотици, отправи мъдри думи към певеца относно трудния период, в който се намира.

"Ти имаш много пари и плащаш на определени хора, за да се грижат за сигурността ти", каза звездата във вечерното шоу на Джей Лено. "Аз понесох много остри критики, но не върша нищо нередно. Всичко, което правя, е законно в Калифорния. Правила съм много глупости, но нищо от това не е прекрачвало закона", добави звездата.

Изглежда, че цялото семейство на певицата подкрепя Бийбър, тъй като бащата на изпълнителката също коментира темата. "Много хора ме питат какъв родителски съвет бих дал на Джъстин. Нищо конкретно, просто бих му казал, че сигурно много хора говорят за него в момента, а той трябва да се отпусне. Каня го да дойде да си почине с мен, например в Тенеси", каза Били Сайръс в интервю за "Access Hollywood". "Нека отидем в някоя индианска колиба, запали огън, отдръпни се, почини си за малко. Просто помисли кои са важните неща в живота, отпусни се и се върни отново към живота", добави Били.

Стана ясно и, че Бийбър търси нов дом в Калифорния. Той се оглежда за нова къща на около 30 километра от досегашното си жилище. 19-годишният певец е фокусирал вниманието си върху община в
Хидън вали, в която има само 10 къщи, съобщи сайтът за
знаменитости TMZ, цитиран от БТА. Всяка от тях е в имение с площ 20 акра. В много от именията има ранчо за коне.

Майли Сайърс разказа за раздялата с Лиъм

Майли Сайръс проговори за раздялата си с Лиъм Хемсуърт в откровено интервю. Майли разказа за годежа си с по-младия брат Хемсуърт пред ...

Ако не успее да купи къща във въпросната община, Бийбър може да пренасочи вниманието си към друго селище в Хидън вали, в което също има имения, разположени върху голяма площ. Наскоро той пропусна възможността да си купи дом, на който бе хвърлил око. Оказа се, че Бийбър бе изпреварен от друг купувач, който плати за дома 9,5 милиона долара.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com