Зрители "ще режисират" новата българска комедия

5812
Зрители "ще режисират" новата българска комедия
"Корпус за бързо реагиране" ще бъде показан на първата в България тест-прожекция - на 29 януари в Дома на киното

Зрители "ще режисират" новата българска комедия "Корпус за бързо реагиране" на Станислав Дончев.

Филмът ще бъде показан на първата в България тест-прожекция - на 29 януари в Дома на киното, съобщиха продуцентите от "Про Филмс". Сто зрители, избрани с томбола, ще имат възможността първи да видят филма и да дадат своето мнение.

Магична премиера на "Цахес"

Официалната премиера на българската романтична киноприказка на Анри Кулев „Цахес“ взриви Народния театър в понеделник вечер...

Тест-прожекциите са обичайна практика в Европа и САЩ.

Целта е в присъствието на режисьора филмът да бъде показан на хора, които не са част от екипа и нямат отношение към снимките, за да се види реакцията на публиката. "Това е филм за зрителите и затова техните реакциите са изключително важни. Ние искаме да се вслушаме в мнението им. Филмът е направен, за да се забавляват хората", казва Емил Симеонов от "Про Филмс".

Всеки, който желае да попадне в томболата за ограничените места на специалната прожекция, трябва да се регистрира на сайта на продукцията: www.kbr-bg.com и да следи за новини на фейсбук профила - http://www.facebook.com/kbr.film. Печелившите ще бъдат изтеглени на 27 януари. Официалната премиера на филма е на 2 март. Главните герои са трима агенти от Корпуса за бързо реагиране - Васко /Васко Мавриков/, Гецата /Евгени Будинов/ и Борето /Ивелин Найденов/.

Те основават фирма за всякакви поръчки - от сваляне на котка - домашен любимец, от дърво до промишлен шпионаж. Всеки случай е еднакво важен за трите обикновени безработни момчета, готови да извършат всичко, за да изкарат някой лев. Първата им поръчка е да проследят съпруга на г-жа Георгиева /Диана Любенова/, която подозира мъжа си /Мариан Вълев/ в изневяра. Васко, Гецата и Борето тръгват по петите му и хващат неверния съпруг, но се оказва, че се забъркват неволно в схема за фалшиви пари, в основата на която стои героят на Мариан Вълев.

Два български филма набират скорост в италиански кинофестивал

Два български филма са влезнали в конкурсната програма на международния кинофестивал в италианския град Триест, съобщава сайтът nonsol...

Смешните ситуации срещат агентите с Кутрум /Башар Рахал/ и с персонажите на Карла Рахал, Стойко Пеев, Фахрадин Фахрадинов, Латинка Петрова и други. Роли във филма имат и скандалната плеймейтка Златка Димитрова и професионалният боксьор Коко Тайсъна.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com