Сливен си тръгна с две награди от церемонията Международен приз “ЧОВЕК НА ХХІ ВЕК”

9673
Сливен си тръгна с две награди от церемонията Международен приз “ЧОВЕК НА ХХІ ВЕК”

Вицепрезидентът на Република България Маргарита Попова връчи  на официална церемония в резиденция „Бояна“ годишните награди на програма „Произведено в България“ „Човек на XXI век“,информират от ПРофайл.

Призовете се връчват за 13-ти път и са оценка и признание за хората, които живеят, работят и създават в условията на съвременна България.

Патриарх Неофит пристига днес на църковен празник в Сливен

Негово светейшество Българският Патриарх Неофит и митрополитите, членове на Светия Синод на Българската православна църква ще посетят С...

Сливен си тръгна с две награди от церемонията. Първата е за Йордан Узунов, управител на „Агропродукт“ ЕООД, който спечели в категорията Хранително-вкусово производство. 79-годишният предприемач беше отличен за качествения и устойчив бизнес, който развива от години в Сливенско. Втората награда бе за кмета на община Сливен инж. Кольо Милев. Той бе отличен в категорията „Държавна власт“ заедно с кмета на община Казанлък Галина Борисова. Двамата градоначалници са отличени от журито за активната си работа и проектите, с които променят облика на своите общини и живота на гражданите в тях.

На събитието община Сливен се представи и от местни производители. Във фоайето на Дом 2 на резиденция „Бояна“ гостува и постоянната експозиция „Християнско изкуство” на Художествена галерия „Димитър Добрович”. Фолклорната гордост на Сливен Ансамбълът за народни песни и танци – Сливен с изпълненията си изправиха на крака гостите на събитието. Всички отличени получиха скулптурата „Плодородие“ с автор Румен Желев,допълват още от ПРофайл.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com