Регистрация на кола в Смолян само с лъснати номера

15379
Регистрация на кола в Смолян само с лъснати номера
Снимка: iStock/Guliver

Регистрация на автомобил в Смолян ще се прави само, ако номерата му са лъснати. От опашката ще се отстраняват водачи на коли, чиито регистрационни номера, 17-цифров VIN ш номер на двигателя, са нечетливи.

За въведените нови правила за регистрация на моторни превозни средства, които са с цел подобряване административното обслужване и намаляване на времето за регистрация в сектор „Пътна полиция“, съобщи днес Областната дирекция на МВР в Смолян.

Внук на експолицейски шеф в Смолян арестуван за вандализъм (СНИМКИ)

Даниел - внук на експолицейския шеф в Смолян Александър Савов, е бил арестуван за вандализъм. Срещу 23-годишншия криминално проявен мл...

При представяне на МПС за регистрация то трябва да е с почистени VIN-номера и номер на двигателя. При необходимост, в зависимост от марката и модела на колата, тя трябва да е със свалена предпазна кора на двигателя. Желателно е автомобилите да са ненатоварени с багажи.

Автомобил, който се представят за регистрация с мръсен или нечетлив номер, когато почистването му ще забави процеса на регистрация, ще бъде отстранен от колоната на чакащите, като действията по идентификацията му ще продължат след обслужването на чакащите граждани.

Регистрацията на автомобили втора употреба от всички марки, произведени преди по-малко от 5 години, ще се извършва от комисия всеки вторник и петък от 9.00 до 12.00 часа в КТП на сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР - Смолян.

Приемането на документите за регистрация на тези автомобилите ще става не по-късно от обяд на деня, предхождащ деня на регистрацията, уточняват още от пресцентъра на полицията.

Експерти искат регистрацията на коли да не се прави от КАТ заради корупцията там

Регистрацията на моторни превозни средства (МПС) да бъде извадена от отдел "Пътна полиция" или изцяло от системата на МВР. За това нас...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Смолян