В Смолян разследват жестоко убийство на кучета

1987
В Смолян разследват жестоко убийство на кучета

Полицията в Смолян е започнала разследване на убийство на кучета. Двете четириноги били открити разстреляни в неделя около 16:30 ч. в района на една от промишлените зони в града.

Сигналът за инцидента е бил подаден от охранителя на завода „Арексим", който съобщил, че е чул изстрели от огнестрелно оръжие в близост до предприятието.

Застреляха по жесток начин домашно куче на варненски плаж (ВИДЕО)

Домашно куче е било застреляно вчера, 9 август, на варненски плаж. За случая информира собственичката на животното Даниела във Facebook...

На място пристигнал патрул на полицията, който при обхода си се натъкнал на двата трупа на кучетата, които по предварителна информация са безстопанствени и от различни породи.

По първоначални данни най-вероятно четириногите са застреляни с ловно оръжие, тъй като са открити сачми от ловни патрони.

„Тепърва ще се изяснява с какво оръжие са убити, назначени са множество експертизи и аутопсия на умъртвените кучета", коментира говорителят на полицията в Смолян Цветелина Черкезова.

Тя уточни още, че по случая е образувано досъдебно производство. Това е поредният сигнал, постъпил в полицията от началото на годината, за убийство на кучета. Преди това жител на рудоземското село Чепинци се оплака, че четириногото му е било отровено.

Разследват убийството на две кучета в село Великово

Районната прокуратура в Генерал Тошево ръководи досъдебно производство за убийството на две малки кученца, съобщиха от пресцентъра на А...

В последните месеци на миналата година, пък, в Девин бяха открити трупове на десетина кучета, за които отново се предполага, че са били отровени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Смолян