В Плевен обявиха конкурс за четири директорски места в детски градини

3117
В Плевен обявиха конкурс за четири директорски места в детски градини
Общинската управа на Плевен обяви конкурс за четири директорски места в детски градини. И четирите детски заведения са в областния град - две от тях са в квартал „Сторгозия“, третото е на ул. „Сергей Румянцев“, а последното – на ул. „Любен Каравелов“.

На официалния сайт на община Плевен са публикувани условията, на които трябва да отговарят кандидатите, документите, които трябва да представят, и т.н.

Девети национален литературен конкурс "Хермес"

Издателска къща „Хермес“ има удоволствието да обяви Девети национален литературен конкурс „Хермес“ за млади авт...

Конкурсът ще се проведе по традиционния начин – в два етапа. В първия кандидатите ще се явят на писмен изпит-тест. От получената оценка ще зависи дали ще участват във втория етап - провеждане на интервю с постигналите на теста минимален изискуем резултат.

Срокът за подаване на документи за кандидатстване е 30 ноември.

 

Тази публикация е създадена в рамките на договор № BG05M9OP001-2.010-0458"От Актуално" в помощ на уязвими групи, който се осъществява с финансовата подкрепа на Европейски социален фонд на Европейския съюз по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г. – Процедура „Развитие на социалното предприемачество“. Цялата отговорност за съдържанието на публикацията се носи от "От Актуално" в помощ на уязвими групи и при никакви обстоятелства не може да се счита, че тя отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган на ОП РЧР 2014-2020 г.
Actualno.com
Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители