Варненци не могат да извикат Бърза помощ, нямат адреси

2545
Варненци не могат да извикат Бърза помощ, нямат адреси
Част от гражданите на морската ни столица не могат да си извикат Бърза помощ, такси или полиция, защото нямат адреси. За това алармира читателка на actualno.com. Тя информира, че повечето от живеещи в местността Акчелар, са посочили в личните си карти апартаментите, които са притежавали в миналото.

Преди повече от 2 месеца варненката е входирала искане до кмета Иван Портних, касаещо решаването на няколко неотложни, за живеещите в района, проблеми. Освен него, тя е сигнализирала и за автобусната спирка "Разклона", на която спира автобус № 31 в посока Виница, но не е обозначена, не е оформена с разширение, липсва настилка. Много пътници са пострадали, заради натрошен асфалт. Липсва пешеходна пътека, за пресичане на бул. "Осми приморски полк", което е много опасно за хората, споделя гражданката.

Започва обновяване на спешните центрове в цялата страна

Министерството на здравеопазването обяви обществена поръчка с предмет: „Извършване на строително-монтажни работи за нуж...

Преди месеци жената е входирала писмото, но общинска служителка не е намерила района, което показва сериозността на проблемите.

Тази публикация е създадена в рамките на договор № BG05M9OP001-2.010-0458"От Актуално" в помощ на уязвими групи, който се осъществява с финансовата подкрепа на Европейски социален фонд на Европейския съюз по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г. – Процедура „Развитие на социалното предприемачество“. Цялата отговорност за съдържанието на публикацията се носи от "От Актуално" в помощ на уязвими групи и при никакви обстоятелства не може да се счита, че тя отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган на ОП РЧР 2014-2020 г.
Actualno.com
Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители