Варненска фирма - кандидат да изгради един от най-важните транспортни проекти на Пловдив

564
Варненска фирма - кандидат да изгради един от най-важните транспортни проекти на Пловдив
Снимка: Actualno.com / Елин Андреев
Има кандидат за реализиране на проекта „Модър – Царевец“. Това стана ясно при отварянето на офертите днес, след като срокът за подаването им изтече.

Документи е подала фирма „Инжстройинженеринг“ ЕООД от Варна. Оттам предлагат да завършат важния за града проект за 1095 дни. Срокът за обществената поръчка бе удължен с месец, след като в края на февруари се оказа, че няма нито една подадена оферта.

Започва работа по важната транспортна връзка „Модър – Царевец“ в Пловдив

Обявиха официално обществената поръчка за един от най-важните транспортни проекти на Пловдив – „Модър – Царевец&ldquo...

"Модър - Царевец" трябва да осигури директна връзка между районите "Южен" и "Западен". Предвижда се да се изгради подлез под жп линията "София - Пловдив", което значително ще облекчи преминаването между двата района. Изпълнението на обекта ще започне от кръстовището на булевардите ”Коматевско шосе” и улица „Модър“ и ще завърши при кръстовището на ”Хаджи Димитър” с улица „Царевец“. Прогнозната стойност възлиза на около 10 милиона лева.

Тази публикация е създадена в рамките на договор № BG05M9OP001-2.010-0458"От Актуално" в помощ на уязвими групи, който се осъществява с финансовата подкрепа на Европейски социален фонд на Европейския съюз по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г. – Процедура „Развитие на социалното предприемачество“. Цялата отговорност за съдържанието на публикацията се носи от "От Актуално" в помощ на уязвими групи и при никакви обстоятелства не може да се счита, че тя отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган на ОП РЧР 2014-2020 г.
Actualno.com
Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители