10 министри на отчет в НС

8826
10 министри на отчет в НС

10 министри по програма е предвидено да отговарят в петъчния парламентарен контрол. Сред тях са Десислава Атанасова, Лиляна Павлова, Ивайло Московски, Сергей Игнатов, Мирослав Найденов, Делян Добрев, Цветан Цветанов, предаде репортер на БГНЕС.

Иван Костов от СК ще пита Лиляна Павлова, министър на регионалното развитие и благоустройството, за финансиране на строителството на лотове 2, 3 и 4 от АМ "Тракия", а Захари Георгиев от КБ - за използване на строителни материали за АМ "Тракия" Лот 3, доставени от обект без разрешение за ползване на строежа.

Кирчо Димитров от СК се интересува от образувалите се трайни деформации по асфалтовата настилка на път № 5305 Ямбол - Веселиново - Завой - Жельо войвода - Калояново. Михаил Миков от КБ ще зададе въпрос на Павлова за изграждане на тунел под Петрохан, както и за разкриване на нов Граничен контролно-пропускателен пункт (ГКПП) със Сърбия.

Иван Костов има и втори въпрос към министъра - за ремонта на участък от Северната дъга на Околовръстния път. Рекордните 20 са въпросите към нея и е спорно дали ще остане време за останалите министри да отговорят на депутатите.

Редактор: Георги Иванов

Павлова с рекорд

Днес по програма 11 министри ще отговарят на въпроси на депутати по време на редовния парламентарен контрол. Първи е Николай Младенов...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com