10 свободни работни места за кадрови войници в Асеновград

13061
10 свободни работни места за кадрови войници в Асеновград
Снимка: Actualno.com/Теодора Димитрова

Точно 10 са свободните места за войници във военното формирование в Асеновград. Кандидатите трябва да отговарят на няколко изисквания. Необходимо е желаещите да станат кадрови войници да имат средно или по-високо образование. Не трябва да са осъждани за умишлено престъпление от общ характер и срещу тях да няма образувано наказателно производство. Важно условие е да нямат друго гражданство и да не са освобождавани от военна служба поради наложено дисциплинарно наказание „уволнение”. Кандидатите следва да покриват и нормативите за физическа годност, определени с акт на министъра на отбраната и да са психологично пригодни.

Освен в Асеновград, вакантни войнишки длъжности са разкрити и в други градове на страната. 12 свободни места за войници има в Благоевград и Враца, а в Алпийския полк в Смолян и във военното формирование на Мусачево - по 10. 15 са обявените войнишки длъжности в Сливен, където се търсят механик-водач на танк Т-72, мерач на танк Т-72, шофьори, оператори по информационно осигуряване и други. В 110-ти логистичен полк в Пловдив свободните места са 20 - за шофьори, готвачи, оператори на комуникационно-информационна техника, радиотелеграфисти и други. Във военно формирование 28610 – София са обявени пет вакантни войнишки длъжности за шофьори, специалисти по комуникационни системи и мрежи и други.

Министерство на отбраната с кампания за набиране на войници

Министерството на отбраната стартира национална информационна кампания за популяризиране на военната професия в 29 града. Тя е под надс...

40 са свободните места за войници във военните формирования на Втора механизирана бригада в градовете Стара Загора, Хасково и Ямбол. Там се търсят оператори на безпилотен летателен апарат, механик-водачи на МТЛБ, мерачи, шофьори на БТР, радиотелеграфисти, химик-разузнавачи и други. Също 40 са обявените вакантни войнишки длъжности във военните формирования на 61-ва механизирана бригада в Карлово и Казанлък. Там се търсят механик-водачи на БМП, автоматчици, гранатометчици, шофьори и други. 23 пък са свободните места във военните формирования на Единния център за начална военна подготовка в Плевен и Шумен. Там се търсят специалисти по експлоатация на комуникационни системи и мрежи, химик-разузнавачи, специалисти по счетоводен отчет на финансовите и материалните ресурси, радиооператори, радиотелеграфисти, радиотелефонисти и други.

Общо 185 е броят на обявените от министерството на отбраната вакантни войнишки длъжности в страната за Сухопътните войски. До 22.03.19 г. кандидатите могат да подадат лично писмено заявление за приемане на военна служба. Документите следва да бъдат адресирани до командира на съответното военно формирование чрез структурите на Централното военно окръжие. Такова звено в Асеновград е позиционирано в сградата на общината. Конкурсът ще се проведе в периода от 13.05.19 г. до 21.05.19 г. и включва изпит по физическа подготовка, тест за проверка на общата култура на кандидатите и събеседване.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ОБЩЕСТВО:

Признание от СЕМ: Не можем да контролираме рекламата на хазарт ефективно

Стоп на войната по пътищата: ЕС казва как може да се случи

Събарят незаконните сгради на Гайтански край яз. "Искър"

ЕРМ Запад обезопаси 508 електрически стълба и монтира 103 платформи за щъркели на територията на област Кюстендил

След случая "Върбакова": Какво можете да направите, за да се предпазите от кражба на имот?

АКФ: Съдия от кръга на Нотариуса е гледала дело на съпругата му (СНИМКИ)

Земетресение в Девин

Връщат светофарите с таймер

Колко ще ни излезе предстоящият предсрочен вот?

Имитация на контрол: Едва 476 са глобени за пушене на закрито

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com