Активизира се оперативното сътрудничество с Русия в областта на вътрешните работи

5403
Активизира се оперативното сътрудничество с Русия в областта на вътрешните работи

Делегация на Руската федерация, водена от държавния секретар и зам.-министър на вътрешните работи Игор Зубров, бе посрещната от зам.-министъра на вътрешните работи Веселин Вучков, съобщиха от МВР.

Двамата единодушно изразиха мнението, че визитата е възможност за активизиране на двустранния диалог и оперативното сътрудничество в областта на вътрешните работи.

Бе подчертано, че между България и Русия няма открити въпроси в областта на вътрешните работи. По думите им подписването на Протокола за сътрудничество 2012-2013г. е платформа, върху която ще се гради интензивно оперативно взаимодействие.

ГЕРБ-ерът Аврамов получил 100 бона подкуп

Депутатът Димитър Аврамов е получил общо около 100 хиляди лева, за да упражни влияние върху длъжностни лица от държавната администрац...

По силата на документа се създава руско-българска работна група, натоварена в контекста на динамични промени и нови предизвикателства срещу сигурността да оценява и определя приоритетите на взаимодействие. Двете делегации идентифицираха няколко области, в които съвместната работа и информационният обмен могат да бъдат активирани - трафик на наркотици, прането на пари, трафик на хора, компютърните престъпления, контрабанда, противодействие на тероризма.

Редактор: Петър Проданов

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com