BeerRelation – впечатляващ, единен и разнообразен

10179
BeerRelation – впечатляващ, единен и разнообразен

Фестивал BeerRelation вече е факт и очаква всички, които още не са имали възможността да го посетят. На 12 юни в Южен парк, София, започна едно събитие, което ще продължи до 15 юни, неделя, и си заслужава да се види и усети. BeerRelation създаде много позитвни емоции с музика, спорт, състезания и, разбира се, студена бира. През следващите два дни на голямата поляна до булевард Гоце Делчев ни очаква двойна доза от всичко.

Гостите на фестивала чуха суинга на Smugglers Collective, латиноритмите на Mango Duende, реге от Rebelites и ирландски фолк в изпълнение на сърбите от Orthodox Celts. Свежата обстановка на парка, слънцето и оргомното разнообразие от бира, създадоха така нужното отпускарско настроение във всички посетители. Състезанието по бързо сглобяване на базов лагер, хамачената градина, слаклайн и игрите на beer pong бяха само някои от атракциите, които зарадваха всички. Кулминационното забавление за всички фенове на футбола беше големият екран, на който те успяха да се насладят на срещата Бразилия – Япония и култовия мач между Холандия и Испания.

Фестивал BeerRelation с най-разнообразната програма това лято

До започването на фестивала BeerRelation, остава един ден и вълнението е огромно! От 12 до 15 юни, Южен парк, София, ще се превърне в м...

BeerRelation очаква всички свои гости тази събота и неделя, за да изпитат истинската фестивлана атмосфера в центъра на София. Изпиите една от 100-те бири, хапнете някои специалитет и после седнете на поляната, за да се насладите на природата и духа на събитието. В ранния следобед разгледайте изложбата с екстремни снимки на магазин „Стената” , а преди това научете тънкостите на анимацията и древното изкуство – оригами. Продължете надолу по алеята, за да се изтегнете удобно на някои от хамаците между дърветата и послушайте музиката на Досю Амуджиев, Локамаруху, Cut Ribbons. Ако дойдете в неделя ще чуете DJimmy, Nona Band, Rubikub и Milenita&Funky Miracle. Ако не ви се слуша музика, обърнете гръб на сцената и отидете до къта за изпробване на велосипеди, където ще можете да пробвате сами колео и да видите как опитни велосипедисти правят демонстрации на построените препятствия. Посетете и палатката на Camouflage, където ще има турнири по табла и състезание за построяване на базов лагер. Ако пък идвате с колело и искате да се отпуснете с бира в ръка, оставете велосипеда си на паркинга на Drag.

Фестивал BeerRelation мястото, където лятото дойде! Насладете се на музика и забавления за всеки вкус, очакваме ви под открито небе и до големия екран, преливащ от футболни емоции!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Прогноза за времето - 27 април 2024 г. (събота)
Прогноза за времето - 27 април 2024 г. (събота)

Атмосферното налягане ще се повиши и ще е по-високо от средното за месеца, сочи прогнозата за времето за 27 април. Какви ще са температурите?  През...