Без вода в ж.к. Света Троица

18909
Без вода в ж.к. Света Троица
Снимка: Thinkstock

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на компанията. Във връзка с подмяна на неработещи спирателни кранове по ул. „Цар Иван Александър” ж.к. „Света Троица”, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бул. „Вардар”, ул. „Искрец”, площад „Крушево”, ул. „Коньовица”, бул. „Тодор Александров”, бул. „Константин Величков”, бул. „Сливница”, ул. „Богданци”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски разположени на адрес: ул. „Цар Симеон” и ул. „Хайдут Сидер”; ул. „Цар Иван Александър” и ул. „Качаник”.
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Къде няма да има вода днес в София

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на компанията. В...

Във връзка с ремонтни дейности по ул. „Поморие” в гр. Банкя, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района: по ул. „Стефан Стамболов“ от ул. „Поморие“ до ул. „Блян“,ул. „Балчик“; по ул. „Поморие“ от ул. „Москва“ до ул. „Стефан Стамболов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на кръстовището на ул. „Стефан Стамболов“ и ул. „Поморие“.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com