Близо 500 000 лева са регистрираните спестявания от 55 000 касови бележки в новата онлайн кампания на BILLA България

2700
Близо 500 000 лева са регистрираните спестявания от 55 000 касови бележки в новата онлайн кампания на BILLA България
Снимка: BILLA

Онлайн кампанията „Благодарим ти, че пестиш в BILLA“ е поредната инициатива на BILLA България, с която добрите продукти, любимите марки и високо качество радват потребителите, наред с възможността да спестят. Кампанията позволява на клиентите да следят своите спестявания и да печелят ваучери за спестената от тях сума в края на всеки месец. За малко повече от месец, общият брой на регистрираните касови бележки надхвърля 55 000. Общата спестена сума от всички тях е близо 500 000 лв.

Всеки клиент на веригата може да създаде свой индивидуален профил на www.spestivbilla.bg, в който да проследява личните си спестявания на месечна база. За тази цел, е необходимо при плащане на каса да използва BILLA Card, а след пазаруване – да регистрира данните от своята касова бележка. 10 победители ще бъдат изтеглени на случаен принцип в края на всеки месец. Наградите се предоставят под формата на електронен подаръчен ваучер за пазаруване на стоки от магазини BILLA. 

BILLA България генерира спестявания от 5 300 000kWh електроенергия и природен газ през 2020 г.

Следвайки своите цели по отношение на „Климат, енергия и околна среда“, BILLA България намали потреблението си на електр...

„Казват, че доверието не може да бъде измерено, но ние вярваме, че то се равнява на броя на потребителите, които пазаруват в магазините ни в цялата страна. За екипите ни винаги е било от първостепенно значение да подхождат с отношение и разбиране към търсенето на клиентите, както и в обектите ни да се предлагат свежи висококачествени продукти на разумна и достъпна цена. Това е особено важно в трудна ситуация като тази, в която се намираме в момента“, сподели Норберт Мисбрандт, изпълнителен директор на BILLA България.  

Пълните условия за участие в кампанията можете да откриете тук – www.spestivbilla.bg

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com