БНТ пуска свой спортен канал и стикери във VIBER

6014
БНТ пуска свой спортен канал и стикери във VIBER
Снимка: luboslovie.bg

Да споделяш спортната емоция с приятели дори, когато не сте заедно, е напълно възможно в дигиталната среда, в която живеем. Онлайн комуникацията ни позволява да обсъждаме, реагираме, подкрепяме любимите отбори и да бъдем свързани, дори, когато сме на разстояние. В спортното лято, което завладя света покрай UEFA EURO 2020 и летните олимпийски игри в Токио 2020, Българска национална телевизия направи още една крачка в дигиталното си развитие.

Броени дни преди големия финал на Европейското първенство по футбол и началото на Олимпиадата в Токио, БНТ стартира своя Viber общност, посветена изцяло на спорта и всички фенове, които обичат да гледат и научават първи най-важното за любимия си отбор. „Спорт по БНТ“ е мястото, на което ще се споделят най-интересните новини и актуално съдържание за всички видове спорт и световни събития, които БНТ излъчва. Потребителите на водещото приложение за комуникация в България - Viber, ще могат да свалят безплатния стикер пакет „Спортни емоции“.

БНТ има нов програмен директор

Българската национална телевизия има нов програмен директор, който ще отговаря за цялостното програмиране и развитие на програмите на о...

„Със „Спорт по БНТ“ искаме да дадем възможност на феновете да споделят емоциите по време на големите форуми, но и след това. Стратегията ни е да правим съдържанието лесно достъпно на различните платформи.

БНТ излъчва всички най-големи спортни събития, но и много национални първенства, които имат своята вярна аудитория. В новата общност, потребителите ще получават първи спортните новини.“, коментира Борислав Чоранов, директор „Мултимедия“ в Българската национална телевизия.

Viber стикерите изразят емоцията по един закачлив и неангажиращ начин за най-популярните спортове – футбол, волейбол, баскетбол, художествена гимнастика, бокс, лека атлетика, тенис и автомобилни спортове. Сред тях има и забавни фрази, превърнали се в естествен израз на спортните фенове – „Мачкай!“, „Продължаваме напред“, „Господ е Българин“ и „Хайде наш‘те“ са само част от закачките от серията „Спорт по БНТ“, която ще намерите в sticker market на Viber.

“Да предоставяме интересно и вълнуващо съдържание за потребителите ни директно във Viber е наш приоритет в България. Изключително сме радостни, че БНТ създадоха Viber общност, посветена на спорта, чрез която хиляди спортни фенове ще могат да следят актуалните новини от света на спорта.

Минеков: БНТ национална телевизия ли е или на генералния директор? (ВИДЕО)

Дали БНТ е национална телевизия или телевизия на генералния директор? Този въпрос зададе служебният министър на културата проф. Велисла...

Вълнуващите стикери на БНТ ще запалят всеки фен и насърчат потребителите да подкрепят своите спортни идоли в предстоящите спортни събития“, споделя Даниела Иванова - директор Бизнес развитие за Европа в Rakuten Viber.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ОБЩЕСТВО:

България: Още са с млечните зъби, но вече са се напивали

Каракачанов: Държавата трябва да се погрижи за земеделските стопани и да изгради ефективна защита от градушките

Коментар №3 на седмицата: А защо Малкович не постави "Под игото"? Ще се съизмери с "Хъшове"

Коментар №2 на седмицата: След интервюто с Диков: 3 въпроса, които Кирил Петков е добре да изясни

Коментар №1 на седмицата: Завръщането на легендарния лечител и мъченик Мангъров

Атлантическият съвет на България разкритикува освобождаването на Вяра Тодева

Военните ни обезвредиха боеприпас, открит в София

Кой има имен ден днес, 27 април, 2024 г. Честито!

Прогноза за времето - 27 април 2024 г. (събота)

Най-важните новини за деня: 26 април 2024 г.

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com