Божков: Доказателствата са там, където ще им обърнат внимание (ВИДЕО)

7691
 Божков: Доказателствата са там, където ще им обърнат внимание (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

"Искам да попитам хората дали виждат някакъв смисъл изобщо от компромати и доказателства? Всеки нов мой сигнал означава арестуване на нови 30-40 души, запушване на устата на нови свидетели и обезсилване на сигналите."

Това каза обвиняемият бизнесмен Васил Божков във видео, публикувано в официалния му фейсбук профил. Във видеото той отговаря на втория от поредица въпроси, зададени му от потребители в социалната мрежа, който беше "Кога ще публикувате разобличаващи записи с български политици и близки до властта?"

Божков: БМБ отново показа нивото, на което е способен

"БМБ (бел.ред. Бойко Методиев Борисов) отново показа нивото, на което е способен". Това пише в нов пост във Facebook бизнесменът Васил ...

Преди време той призова хората да гласуват в анкета и обяви, че лично ще отговори на въпросите, които съберат най-голяма читателска подкрепа. От видеото се вижда, че Божков е на същото място, където е сниман първият клип от поредицата, като на заден план се вижда череп.

"По-добре е сигналите да стоят на места, където има нужда от тях и където ще помогнат тези хора да влязат в затвора. Не са дават публично сигнали. Ако искаме да влязат в затвора, сигналите трябва да бъдат дадени там, където трябва. Ако искаме да гледаме сеир и тия да продължават да ни мачкат, може да ги даваме и публично", казва Божков във видеото.

"Мисля, че дадох достатъчно публични сигнали, казах нещата такива, каквито са. Хората разбраха, вече не се страхуват и искат промяна", допълва той.

Преди това Божков отговори на въпроса "Кой дърпа конците?" в държавата, който му е бил зададен 21 200 пъти. Той обяви, че че България се управлява от "няколко човека, които се съобразяват един с друг и си помагат".

Васил Божков: Гешев да не би да може да арестува 1 млн. души? (ВИДЕО)

Няколко човека, обвързани един с друг икономически – помагат си. Бойко, Шиши, още няколко под тях от типа на Влади Горанов, Гешев...

"Бойко, Шиши, няколко човека под тях от типа на Влади Горанов, Гешев. Това са опасни хора с много пари, които могат да дърпат конците в сянка непрекъснато, да слагат техни аватари и пак да управляват държавата, да изсмукват силите на народа, да вземат всичкото финансиране, което идва в България от света и след тях и потоп", обяснява Божков.

"Не може едно момче дебело или не дебело, защото май че отслабна, да седи в сянка, да има 10 компрометирани вестника и една телевизия, която я компрометира, да ръководи цялата държава", посочи бизнесменът.

"Като каже нещо (Пеевски) и всички да треперят. Просто трябва да се преодолее страхът. Преодолявайки страха и с Пеевски е приключено. Да не би Гешев да може да арестува един милион души. Няма как да стане това", каза още Божков.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ОБЩЕСТВО:

Прогноза за времето - 26 април 2024 г. (петък)

Отиде си мимът и театрален режисьор Александър Илиев

Най-важните новини за деня: 25 април 2024 г.

Градската природа във фокуса на арт конкурс

Българските деца са първи в Европа по консумация на алкохол, цигари и канабис

Д-р Евлоги Станчев: Все още не сме готови да погледнем трезво на отношенията ни с Русия (ВИДЕО)

Kaufland срещу разхищението на храна: Намаленията на компанията спестяват над 11 млн. кг хранителни отпадъци

С колко са се увеличили местата в детските ясли у нас?

Времето утре - 26 април 2024 г.

ВАС върна за ново разглеждане отказът за бежански статут на арабски дисидент

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com