Четири района на София остават без вода днес

12343
Четири района на София остават без вода днес
Снимка: Thinkstock

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на компанията.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Рила” с. Мало Бучино, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
вилна зона „Пладнище”

Къде София остава без вода днес

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на компанията. В...

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Искър” ъгъла с ул. „Пирин”.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Кумарица” гр. Нови Искър, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 13:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района:

по ул. „Хаджи Димитър” от ул. „Старата върба” до ул.„Летец”
между ул. „Банска”, ул. „Зенит”, ул. „Стое Джуров”
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на ул. „Хаджи Димитър” ъгъла с ул. „Стое Джуров” пред пожарната.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Поручик Хранов” кв. „Филиповци” , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Поручик Хранов”, ул. „Васил Левски”, ул. „Христо Ботев” №12
по ул. „Братя Найденови” от ул. „3-ти март” до ул. „Христо Ботев”

"Софийска вода" ще прекъсне днес водоснабдяването в някои части на столицата

"Софийска вода" ще прекъсне днес водоснабдяването в някои части на столицата. Това съобщават от дружеството. Във връзка с подмяна и м...

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Братя Найденови” пред кметството.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Галилео Галилей” кв. „Гео Милев” , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Галилео Галилей” и ул. „Коста Лулчев” бл. 45.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Галилео Галилей” ъгъла с ул. „Латинка”.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com