ЧЕЗ облекчава процедурата за присъединяването на нови абонати

29969
ЧЕЗ облекчава процедурата за присъединяването на нови абонати

"ЧЕЗ Разпределение България" АД прие през септември мерки за облекчаване на процедурата по присъединяване на обекти на битови и бизнес клиенти и на производители към електроразпределителната мрежа.

Дружеството въведе нови вътрешни правила и одобри нов ред за подписи на документи. Това позволява да се съкрати времето за изготвяне на документите, които са необходими за присъединяване на съответните обекти, да се избират и въвеждат икономически ефективни технически схеми и съоръжения.

„С промените, които правим, се стремим да отговорим на все по-високите очаквания на нашите клиенти. Новите правила ще спестят време и усилия и ще намалят административните и бюрократични тежести. Благодарение на тях ЧЕЗ се превръща от технологична към клиентски ориентирана компания, която се стреми да увеличи ефективността на инвестициите и бизнеса", каза Цветомир Ралчев, директор "Развитие на мрежата" в ЧЕЗ Разпределение България.

Облекченията в процедурата по присъединяване на нови обекти станаха възможни, след като в края на август Управителният съвет на „ЧЕЗ Разпределение България" АД прие нова организационна структура на компанията. Чрез нея се постига по-добро взаимодействие между отделните звена на дружеството и повишаване на ефективността на работата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com