X
 
 

Десетки журналисти подкрепиха Силвия Великова пред БНР (ВИДЕО)

2259 0
photo of Десетки журналисти подкрепиха Силвия Великова пред БНР (ВИДЕО)
Снимка: Actualno.com/Румен Скрински
Десетки журналисти от множество медии в България се събраха пред сградата на Българското национално радио (БНР), за да подкрепят водещата на "Преди всички" Силвия Великова. До момента никой от ръководството на БНР не се появи, за да говори с тях и да обясни каква беше истинската причина за понижението на Великова в програма "Хоризонт".

Вчера, 12 септември, стана ясно, че Великова няма да е повече водеща на "Преди всички" и няма да се занимава със съдебната сфера. Буквално няколко часа по-късно обаче ситуацията се промени – Великова беше върната на предишната си работа, беше ѝ върнат и ресора, като обаче в него щяло да има втори човек, защото така ще се осигури "плурализъм" при отразяването на темите и събитията. Официално писмено потвърждение за това беше разпространено днес, 13 септември. Самата Великова не видя развоя на събитията като победа, а нейни колеги коментират, че с поставянето на втори човек всъщност се цели лека-полека тя да бъде обезличена.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
missing image
ЛЮБОВЕН хороскоп за 16-17 ноември

Овен Тези почивни дни ще ви докажат, че човекът, в когото сте влюбени, всъщност е и вашият най-доверен приятел, съветник и пазител на тайни. Може...

Последно в Актуално