X
 
 

Държи ли се като джигит на пътя шофьорът на правосъдния министър?

2192 2
Държи ли се като джигит на пътя шофьорът на правосъдния министър?
Снимка: Тодор Стоянов, Facebook
Държи ли се като джигит на пътя шофьорът на правосъдния министър? Този въпрос си задаваме след пост във Facebook на разгневен софиянец.

Публикуваме го без редакторска намеса - ето какво е написал Тодор Стоянов: "Всеки ден по няколко пъти този индивид /шофьора на министъра на правосъдието Данаил Кирилов /преседява понякога почти по час паркирал на тротоара докато го чака пред входа на блока, където живее. Простака дори има наглостта ако си на тротоара да ти свирка и да те кара да слезеш на улицата, за да паркира. Когато влезеш в пререкание с него, че това е абсурдно, че е тротоар и не му е там мястото, това просто шофьорче започва да заплашва /знаеш ли кой съм аз и прочие. Моля споделяйте, за да се знае и току виж да се предприеме нещо."

Данаил Кирилов обясни как ще се търси наказателна отговорност на обвинителите

Създава се фигура, която има независимост и самостоятелност, за да проведе разследването и обвинението в случай на твърдение за деяние,...

От пресцентъра на правосъдното министерство ни отговориха, че в момента проверяват случая: дали това е колата, която в последно време използва министър Данаил Кирилов, т.е. сравняват номер, питат шофьора му, НСО и пр.

От там Силвия Гурмева обясни за Actualno.com: "Не сме сигурни, че това е кола, която използва министъра. Категорично мога да заявя, че не я е паркирал министъра. Той ходи пеша и много рядко ползва кола - ако трябва да пътува някъде или много закъснява. В момента правим проверка дали това е колата, която се използва в последно време за него."

Министър Кирилов е известен с това, че много често ходи пеша до работа, защото живее в централен за София район.

Actualno.com

Етикети:

  • Анонимен 2 Анонимен преди 1 седмица Профил на трол?
    Този шофъор е достоен за този министър! Както и за всеки друг от тази власт! Това е манталитет! А защо сте изтрили номера на колата?
  • Анонимен 1 Анонимен преди 1 седмица Профил на трол?
    Много ясно, че е това! Барни ръбъл колкото е тъп толкова е и нагъл.