Фандъкова: Държим контакт с полицията за протеста на Слави (ВИДЕО)

3033
Фандъкова: Държим контакт с полицията за протеста на Слави (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

Държим контакт със СДВР, те ни информират, когато няма официално заявление, а се подготвя протест. Така столичният кмет Йорданка Фандъкова отговори на въпрос на Actualno.com общинските власти са били информирани за вчерашния протест, организиран от Слави Трифонов и екипа му.

"Знаем, че такава проява се подготвя и за днес", допълни тя, след като награди победителите от фотоконкурса "Това е моята Европа".

Въвеждат видеонаблюдение в общинските ясли в София

Столична община подготвя процедура за въвеждане на видеонаблюдение във всички общински детски ясли в София. Идеята е камери да записват...

Фандъкова не пропусна да пожелае успех на кабинета "Борисов 3". По думите ѝ тя е записала очакванията си към него в списък. "Очаквам да има стабилност и да реализираме заедно сериозната програма, която беше представена", допълни градоначалникът.

Като най-сериозно предимство на това правителство, Фандъкова изтъкна, че за първи път българското образование е поставено като приоритет. "Борисов обеща да пренасочи допълнителни средства към образованието, а новият министър Краси Вълчев знае как ефективно да насочва средствата", каза Фандъкова. По думите ѝ ресорният министър трябва да работи в диалог с учители, директори и родители.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com