Фандъкова: Нямам никакво напрежение, всичко е наред!

4595
Фандъкова: Нямам никакво напрежение, всичко е наред!
Работя спокойно с целия Общински съвет, обясни градоначалникът

Аз лично нямам никакво напрежение, работя спокойно с целия Общински съвет, каза пред журналисти кметът на София Йорданка Фандъкова в отговор на въпрос дали между нея и председателя на СОС Андрей Иванов има повод за напрежение.

Знаете, че ГЕРБ има мнозинство, но въпреки това аз приемам всички добри предложения от всички политически сили и мисля, че по важните въпроси постигаме консенсус, коментира Фандъкова.

Тя добави, че "не е адвокат" на Иванов, на когото може да се задават въпроси, а тя върши своята работа и смята, че няма пречки да продължи да я върши. На въпрос за планирано преустройство в администрацията и дали Андрей Иванов ще остане на поста, Йорданка Фандъкова отговори, че е кмет на столицата и има задачата да направи така, че и през следващата година със структурната реформа, която е предложила като първи етап и е внесла доклада в Столичния общински съвет, да бъде направено обслужването на гражданите по-добро и да се съкратят административните разходи, за да може да не се съкращават пари от образование, чистота и ремонти на пътища.

Столичният кмет честити днешния празник - 134-та годишнина от освобождението на София по време на Руско-турската война, на всички столичани и заяви, че се гордее, че традицията от 1879 г., прекъсната през 50-те години на миналия век, беше възстановена през 2007 година. Да помним историята, това е важно, призова Йорданка Фандъкова.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Общество

Кой има имен ден днес, 1 май, 2024 г. Честито!
Кой има имен ден днес, 1 май, 2024 г. Честито!

Днес - 1 май 2024 г. - имен ден имат Еpмeнкo, Ермелина, Мая, Тамара. Честит имен ден! На този ден честваме Света Тамара. Тя била дъщеря на грузинския...